PRODUCT MANAGER / AREA SALES MANAGER - elektromekaniske løsninger (besat)

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Du bliver virksomhedens specialist og go-to-person inden for mekatronik på det danske marked

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af et mindre team af selvmotiverende og dedikerede kollegaer, der har ansvaret for salget af HIWINS løsninger på det Danske marked.

Du arbejder meget selvstændigt med udgangspunkt i dit hjemmekontor, men vil dagligt være i tæt dialog med dine kollegaer, som bor i hhv. Jylland og på Fyn.

Som specialisten med stor viden inden for mekatronik, skal du medvirke til at opbygge og udbygge HIWINS position på det danske marked.

Du får tildelt en eksisterende portefølje af kunder, som du vedligeholder og udbygger relationerne til samtidig med, at du løbende opsøger nye kunder.

Det er resultaterne, som tæller. Der er derfor store frihedsgrader i stillingen, hvilket giver dig god mulighed for selv at planlægge dine kundebesøg.

Du vil få relevante leads, men forventes også selv at være meget proaktiv med et ønske om at komme ud og besøge både eksisterende og potentielle kunder.

Det er naturligt for dig at registrere dine dialoger med kunderne i virksomhedens CRM-system.

I samarbejde med dine kolleger, som har en stor viden, specielt inden for de mekaniske løsninger, skal du medvirke til at finde den helt rette løsning tilpasset kundens idéer og krav.

Du taler tekniske løsninger og muligheder med kunderne, hvorfor din brede viden inden for mekatronik løbende vil være i spil, både når du selv afholder kundemøder, og når du tager på sambesøg med dine kollegaer på Fyn og i Jylland.

En stor del af din oplæring vil foregå på hovedkontoret i Tyskland, ligesom du vil få mulighed for at komme på sambesøg med kolleger i Europa, som har samme fokusområde som dig.

I det daglige refererer du til landechefen, som bor på Fyn, og har god mulighed for at trække på dennes viden. Har du brug for at trække på en dybere teknisk viden i forbindelse med nogle løsninger, vil der være god mulighed for at trække på specialistviden hos produktspecialisterne, som er tilknyttet moderselskabet i Tyskland.

Deltagelse på messer i ind- og udland er en naturlig del af jobbet.

Du tilbydes:
En meget selvstændig stilling, hvor du i høj grad selv kan planlægge din tid.

Du kommer til at repræsenterer nogle af de bedste elektromekaniske løsninger på markedet, og da sortimentet er rimeligt stort, har du god mulighed for at kunne komme med nogle spændende løsninger til dine kunder.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, bonus- og pensions- og sundhedsordning samt firmabil eller bilordning.

Egenskaber:
Du er en dygtig relationsopbygger, der sætter en ære i at servicere dine kunder på et højt niveau. Du er god til at kommunikere på alle niveauer og er i stand til at tage en dialog på et fagteknisk rimeligt højt niveau.

Er du en udadvendt og troværdig person, der er dynamisk og målsøgende, men også god til at sætte dig ind i kundens problematikker og finde løsninger på deres udfordringer, vil du helt sikkert få succes i jobbet.

Du forventes at være meget struktureret og ordholdende

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring med salg af tekniske løsninger, som du selv er med til at sammensætte og konstruere i tæt samarbejde med dine kunder.

Du har god erfaring med at skulle finde løsninger, der kan løse kundens problemer og elsker derfor at nørde med teknik.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som elektroingeniør/mekatronik ingeniør.

Sprogkunder / EDB:
Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau, og er du god til tysk, er det en stor fordel.

Du er vant til at arbejde med IT systemer.

Virksomhedsbeskrivelse:
HIWIN Danmark hører under HIWIN GmbH i Tyskland, som i dag er blandt verdens 3 største producenter af profilføringer og kugleskruer, men virksomheden producerer også mange andre spændende elektromekaniske produkter, så som servo-motorer, drives og industrirobotter, m.m.

HIWIN er et velkendt mærke med patenter registreret i over 34 lande herunder USA, Japan, EU m.fl.

HIWIN er anerkendt for sin innovative bevægelsesteknologi. Princippet om at virksomhedens kunder får større værdi gennem teknologiske fremskridt og øget global konkurrence er fundamentet, der understøtter HIWINs mål om at være førende i den højteknologiske industri.

Læs mere om virksomheden her: www.hiwin.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf. 43 43 40 60.

Arbejdssted:
Danmark

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Product Manager, mekatronik/29722

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.