Vikarassistance

At få en vikar fra Vikarpartners føles ofte, som at få en personaleressource sendt fra himlen. Vi dækker bredt og er både i stand til at formidle vikarer til administrative stillinger og til stillinger indenfor industri og håndværk. Vi har erfaringen og netværket til at finde den vikar, der passer ind i din virksomhed, og som derfor vil fungere som en værdifuld medspiller i den tid vikariatet varer.

Vikarpartners meget omfattende emnebank med mange tusinde kandidater, indeholder også vikarer med erfaring inden for mange forskellige stillingskategorier, bl.a.:

- Økonomi & regnskab
- Lager & transport
- Kontor & administration
- Indkøb & logistik
- Salg & marketing
- Ingeniør & teknik

Vores konsulenter bruger samme ressourcer på vikaransættelser, som hvis vi skulle rekruttere en ny fast medarbejder til din virksomhed. Derfor kan vi garantere dig en solid løsning, hvor der ikke bliver indgået kompromis med hverken faglig viden eller de personlige kompetencer.


Ved vikariater faktureres en timepris pr. effektiv arbejdstime, som aftales inden vikariatets begyndelse. Prisen for en vikaransættelse vil afhænge af vikariatets indhold og kandidatens kvalifikationer til at bestride opgaverne.

Ønsker du at høre mere om Vikarpartners og de ydelser, vi tilbyder, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf.: 43 43 40 60