En lille smagsprøve på, hvordan kunderne beskriver samarbejdet med os.

Nedenfor ses et lille uddrag af testimonials fra vores kunder.

Gennem mere end 20 år har CP A/S udviklet sig til at være blandt de førende på markedet indenfor udlejning af pavilloner og materiel.

”Vi stod og skulle bruge en ny medarbejder i vores økonomiafdeling, der specifikt skulle tage sig af finans- og debitorbogholderi, vi forsøgte i første omgang selv, annoncerede og tog 6-7 personer ind til samtale,
men der var ingen, der rigtigt passede til vores behov, der stod vi med håret i postkassen og var lidt i vildrede. Vi havde tidligere benyttet Profil Partners til rekruttering med godt resultat og derfor faldet det naturligt, at kontakte dem”!

Lone Kampler fra Vikarpartners kendte os udmærket for tidligere opgaver, og en af hendes kollegaer fandt bogstaveligt talt omgående en egnet kandidat fra den meget store emnebank, Vikarpartners har. Kandidaten kom herud til samtale, og det viste sig, at det lige netop var den person, vi søgte efter. Kandidaten blev ansat og ved evalueringssamtalen for kort tid siden, var også hun meget glad for at være her. Vi har desuden med god gavn benyttet den nye medarbejder til andre helt forskellige administrationsopgaver. Så et bedre og hurtigere arbejde i løbet af ganske få dage fra Vikarpartners side med et så godt resultat, er næsten mere, end man kan drømme om.

Vi har tidligere benyttet et andet bureau, og her oplevede vi, at man blot sendte en hel gruppe til samtale uden kandidaterne i øvrigt var egnede til jobbet. Det er mit indtryk, at Vikarpartners går endog meget i dybden ved samtalen allerede, når de sidder og sparrer omkring den nye medarbejder her i huset; der spørges meget ind til firmaet profil, arbejdsmiljø og i det hele taget kemien, for at ”kunne leverer varen”.

Vi har som sagt benyttet både Vikarpartners og Profilpartners til tidligere jobbesættelser og vil også fremover benytte dem, da vi føler vi bliver taget hånd og bliver hørt, - vi kan varmt anbefale begge virksomheder til dem det måtte vedrører slutter Økonomichef Mette Andersen.

- CP A/S Viby SJ, Økonomichef Mette Andersen