AREA SALES MANAGER (besat)

Til ny unik og banebrydende teknologi inden for mikro- og ultrafiltrering

Stillingsbeskrivelse:
Du får mulighed for at være med på en spændende vækstrejse som del af en dansk ejet cleantech-virksomhed med masser af potentiale. Du bliver en del af et dynamisk team, der består af meget dedikerede og erfarne fagfolk inden for salg, marketing og procesteknik, og du refererer i det daglige til salgschefen, som har ansvaret for det globale salg.

Som en del af denne hurtigt voksende iværksættervirksomhed, kommer du til at arbejde med en ny unik og banebrydende teknologi til mikro- og ultrafiltrering. Free Flow Plate-teknologi og den disruptive Vibro® teknologi. Filtreringsløsningen sænker energiforbruget i procesindustrien og skaber en stor forbedring i proceskontrol, udbytte og kvalitet. En meget bæredygtig løsning, der er medvirkende til at bidrage aktivt til den grønne omstilling, - ikke kun for pharma- og biotekvirksomheder, men også på tværs af flere andre brancher.

Efter en grundig introduktion til teknologien og de løsninger, som du kommer til at repræsentere, får du ansvaret for at sælge virksomhedens produktportefølje af membranfiltreringsløsninger, der spænder fra 0,0035 m² til 80 m² membranoverflade. Du starter ofte med at sælge vores laboratorie enheder, som bliver efterfulgt at pilotudstyr, som danner grundlag for det store produktionsanlæg.
Dit fokusområde vil i første omgang være virksomheder inden for pharma og biotek i Skandinavien eller andre geografiske områder, hvor du eventuelt har gode kunderelationer. På sigt vil du få rig mulighed for selv at være med til at udvikle nye markedsområder.

Du deltager desuden aktivt på konferencer og messer.

Du tilbydes:
En dagligdag der er præget af en åben kommunikation, humor og en uformel tone.
Hos SANI Membranes værdsætter man åbenhed og inklusion, og ledelsen lægger vægt på at skabe et venligt og uformelt arbejdsmiljø præget af en flad organisationsstruktur. Du får en unik mulighed for at tage med teamet på en spændende rejse for at ændre den måde, mikro- og ultrafiltrering udføres på tværs af upstream- og downstream-processer.

Løn:
Du får en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer baseret på en god fast løn, pensions- og bonusordning.

Egenskaber:
Du er en udadvendt, dynamisk, selvmotiverende person med både et godt drive og gode evner til at opbygge langvarige strategiske kunderelationer.

Du er en entusiastisk og engageret person, som formår at motivere andre. Samtidig er du i besiddelse af et godt overblik og en resultatorienteret arbejdsstil.

Du arbejder selvstændigt, men er samtidig en god team-player med gennemslagskraft suppleret med en god empati.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring med pharma- og biotekindustrien og gerne med salg af filtrerings- eller procesteknologi. Det er naturligvis en stor fordel, hvis du har erfaring med membranfiltrering (MF/UF).

Uddannelser:
Du har en baggrund som ingeniør, kemiker, farmaceut, procesteknolog, laborant, biotekniker eller lignende.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende på engelsk og dansk i både skrift og tale og kan du et andet nordisk sprog, er det en fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
SANI Membranes A/S er en dansk ejet cleantech-virksomhed grundlagt i 2014. Virksomheden har med succes udviklet en ny banebrydende teknologi til mikro- og ultrafiltrering. Free Flow Plate-teknologi og den disruptive Vibro® teknologi sikrer højere udbytte og renere og mere energivenlige løsninger til filtrering i fremtiden.

SANI Membranes løsninger gør det muligt for virksomhedens kunder at opnå betydelige forbedringer i produktionsprocessen både i forhold til udbytte, kvalitet, proceskontrol og energiforbrug og er derfor bidragsgivende til den grønne omstilling.

Virksomhedens unikke filtreringsløsninger henvender sig bredt til kunder inden for pharma- og biotek, nye grønne proteinkilder, fødevarebranchen, universiteter, laboratorier m.v.

Løsningerne er direkte skalerbare fra små laboratorieenheder til store produktionsenheder, ideelle til procesudvikling såvel som produktion.

Systemerne sælges fra virksomhedens hovedkontor i Danmark og gennem engagerede systembyggere, distributører og OEM'er i mange lande og flere kommer løbende til. Løsningerne lever op til bl.a. FDA og GMP-krav.

Virksomheden har lige fået tilført ny kapital, der skal være med til at facilitere den spændende vækstrejse, baseret på en ambitiøs vækstplan.

Der er i dag ca. 20 medarbejdere tilknyttet kontoret og fabrikken i Nordsjælland.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: +45 43434060.

Arbejdssted:
Skandinavien

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Area Sales Manager/96023

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.