AUTOMATIKTEKNIKER

Der skal fokusere på alt det el-tekniske i produktionen

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver del af et dedikeret team, der står for vedligehold og fejlfinding på et produktionsudstyr bl.a. bestående af enorme bredpressere, rækkemaskiner og revolverstansere. Du får ansvaret for alt det el-tekniske, og kommer således til at stå for fejlfinding på det el-tekniske herunder også PLC-styringer.

Du forventes ikke at kunne PLC-programmere men blot fejlfinde, optimere og reparere. Der vil være nogen programmering af tekniske svære programmer i virksomhedens presser, hvilket du forventes at kunne lære.

Du forventes at være rimelig fleksibel, da man aldrig ved, hvad dagen bringer, og hvornår du skal rykke ud på et pludseligt opstået problem. Når der er mere ro på vandende, vil dit fokus ligge på det forebyggende vedligehold og løbende optimering af processer og produktionsudstyr, hvor du selv er med til at udarbejde vedligeholdelsesplaner.

Du står selv for indkøb af elektriske komponenter, og er den, der sikrer at alle kritiske reservedele inden for dit ansvarsområde altid er på lager. Samtidig deltager du i forbindelse med udarbejdelse af reservedelsspecifikationer og dokumentation på udstyret.

Tanken er at hele holdet hjælper med at holde dokumentationen på maskinparken up-to-date for dermed at sikre, at alle maskiner har den nødvendige dokumentation, så folk udefra kan hjælpe under spidsbelastninger.

Virksomheden er meget afhængig af deres produktionsudstyr med maskiner, der producerer på 3 holdskift, hvilket medfører, at du skal regne med, ca. 1 til 4 gange årligt, at blive kaldt ind på aften/nat arbejde.
Arbejdstiden er: Mandag – torsdag: 07:30 – 15:30 og fredag 07:30 – 15:00.

Du tilbydes:
At få en vigtig rolle, i det du er den eneste, som har forstand på el i teamet, som du bliver en del af.
Du vil også få gode muligheder for at arbejde med meget forskellige el-tekniske problemstillinger.

Løn:
Du får en god løn og pensionsordning.

Egenskaber:
Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt og samtidigt kunne fungere i teams. Du skal kunne have flere bolde i luften og bevare overblikket i en travl hverdag.

Du er stabil, ansvarsbevidst og samarbejdsvillig men også fleksibel og forandringsparat og du trives derfor i en omskiftelig hverdag.

Du er en god teamplayer, der gerne yder en ekstra indsats, når behovet opstår.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring med vedligeholdelse af større maskinudstyr hvad angår alt det el-tekniske, og har du kendskab til PLC-programmer, er det en stor fordel.

Uddannelser:
Du er uddannet automatiktekniker/automatikfagtekniker.

Sprogkunder / EDB:
Du er god til dansk i skrift og tale og kan arbejde med IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
RMIG er den største producent i Europa af perforerede produkter til en bred vifte af kundesegmenter. RMIG har produktionsafdelinger i Danmark, Sverige, Tyskland og England, og beskæftiger mere end 700 ansatte i ind- og udland.

Virksomheden har over hundrede års erfaring inden for perforeringsindustrien og har høj kundetilfredshed, som kernen i sin forretning.

Det er RMIG´s vision at være det bedste valg for både kunder, aktionærer og ansatte. Du kan eventuelt læse mere om virksomheden her: www.rmig.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Ballerup

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Automatiktekniker / 95621

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.