PRODUKTIONS- & DRIFTSCHEF med ansvar for produktion, indkøb og kvalitet - Besat

Til nyoprettet stilling som du selv kan være med til at præge

Stillingsbeskrivelse:
Du får en alsidig stilling, som du i høj grad selv kan være med til at præge, fordi du kommer ind på et afgørende tidspunkt, hvor du får god mulighed for at sætte dit præg på virksomheden og de nye tiltag, som skal implementeres for at realisere den ambitiøse internationale vækstplan, som de nye ejere af TA Service netop har initieret.

Med reference til direktøren, som du kommer til at arbejde tæt sammen med i det daglige, får du en central funktion som den overordnede ansvarlige for hele værdikæden fra forecast og indkøb, til produktion, service og dokumentation.

Du bliver ansvarlig for, at virksomheden lever op til kvalitetsstandarderne ISO 9001 og ISO 13485 og at produkterne lever op til kravene i de medicinske forordninger (MDR) , ligesom du sikrer, at kvalitetsstyringssystemet bliver vedligeholdt og opdateret, og at der løbende bliver afholdt interne audits.

Du får ansvaret for den overordnede ledelse virksomhedens produktion og drift. Du står for den løbende optimering af arbejdet i produktion/montage samt i serviceafdelingen, der i dag består af 13 medarbejdere.

Dine gode evner til at coache og vejlede teamlederne og dermed lede gennem andre, giver dig overskud til både at fokusere på en løbende optimering af arbejdsopgaver og procedurer samtidig med, at du - på baggrund af din viden inden for produktion - er primus motor på at udvikle kvalitetssikrende systemer, der sikrer korrekt dokumentation, mærkning m.v.

Du får ansvaret for indkøb - både strategisk og operationelt, og er dermed i tæt dialog med virksomhedens sælgere i forbindelse med forecasts og forventningsafstemning i relation til produktion.

Du bliver Go-To-Person i relation til IT og har derfor dialogen med eksterne samarbejdspartnere inden for IT. Du er tovholder på diverse forbedringsprojekter, produktudviklingsprojekter m.v.

Meyra Groups Operations, som er et globalt netværk af Operations Managers inden for koncernen, giver dig god mulighed for erfaringsudveksling med ligestillede kollegaer på tværs af landende.

Du tilbydes:
At være med på en spændende rejse, som starter netop nu, hvor du i denne meget alsidige stilling, har god mulighed for at byde bredt ind med dine kompetencer og erfaring.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning.

Egenskaber:
Du er en analytisk og struktureret person, der samtidig er en innovativ men også reflekterende, lyttende og nysgerrig leder, der er disciplineret og tålmodig men også konsekvent og med gennemslagskraft.

Du er dygtig til at overholde deadlines og holde hovedet koldt i travle perioder. Du sætter en ære i at yde god service til diverse interessenter og kommunikerer ubesværet med folk på alle niveauer.

Erhvervserfaring:
Du har givetvis erfaring fra en lignende stilling, hvor du har været beskæftiget i en produktionsvirksomhed og gerne inden for Med-Tech, Care-Tech eller fødevarebranchen.

Uddannelser:
Det vil være en fordel, hvis du har en teknisk uddannelse minimum på bachelor niveau.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale, og kan du begå dig på tysk, er det en stor fordel.

Det forventes, at du er en erfaren IT bruger og superbruger i ERP-systemer.
Har du erfaring med Navision, er det en stor fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
TA. Service A/S blev grundlagt i 1988 som en enkeltmandsvirksomhed med konceptet at yde service, reparationer, samt modifikationer af hjælpemidler og elektriske kørestole til bevægelseshæmmede mennesker.

Siden 2005 har virksomheden fremstillet egne elektriske kørestole, og er i dag en velkonsolideret og markant spiller på det danske marked for elektriske kørestole. Virksomheden distribuerer kørestole til 10 eksportmarkeder gennem egne distributører.

I august 2020 blev virksomheden overtaget af den tyske koncern, Meyra gruppen, der har komplementerende produkter, der henvender sig til samme segment. Organisatorisk deler TA Service ressourcer med en af Meyra gruppens andre brands, Alu Rehab.

Der er i dag ca. 25 medarbejdere tilknyttet virksomheden, som er beliggende i Tappernøje knap 20 km fra Næstved.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Tappernøje

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Produktions- og driftschef/93420

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.