INTERN SALGS- OG KUNDESUPPORTER til teknisk rådgivning om servomotorer, stepmotorer og gear

Med godt kendskab til motion control, ethernet, gear, mekanik og PLC/Motion programmering

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver tilknyttet internt salg, hvor der i dag sidder 2-3 kollegaer, og supporterer virksomhedens sælgerne samt rådgiver og vejleder industrikunder og forhandlere. Løsningerne du kommer til at arbejde med, er egenudviklede og produceret integrerede step- og servomotor styringer, som bruges inden for robotteknologi og industriel automatisering. Du kommer derfor til at tale tekniske løsninger med en bred målgruppe af kunder fra forskellige industrier.

Efter en grundig oplæring hvor du bliver sat ind i virksomhedens produkter og arbejdsmetoder, står du selv for kontakten til internationale kunder overvejende beliggende i Europa, USA og udvalgte andre lande, som JVL sælger direkte til.

Med dit gode kendskab til motion control, ethernet, gear, mekanik og PLC/Motion programmering, har du et godt fundament at rådgive kunderne ud fra.

Du tilbydes:
Du tilbydes at blive en del af en meget succesfuld virksomhed i rivende udvikling, der har til huse i meget flotte og lyse omgivelser i deres firmadomicil i Birkerød.

Løn:
God fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pension- og sundhedsordning mv.

Egenskaber:
Du er god til teknik og er samtidig en udadvendt, engageret og selvmotiverende person, der både er salgs- og serviceminded.

Du er vant til at have mange bolde i luften, og er samtidig en person, der løbende ønsker at udvikle sig og altid har mod på at lære nyt.

En selvstændig arbejdende person, der samtidig er en god teamplayer med gode kommunikationsevner til passe godt til stillingen.

Erhvervserfaring:
Du forventes at have en bred viden inden for motion og control enten fra lignende stilling eller en stilling, hvor du har arbejdet med eller programmeret PLC/Motion.

Uddannelser:
Vi er meget åbne for forskellige uddannelsesmæssige baggrunde bare du har et godt kenskab til motion control, ethernet, gear, mekanik og PLC/Motion programmering.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk (skrift og tale) og du er dygtig til engelsk. Vi forventer at du har et godt kendskab til PLC/Motion programmering.

Virksomhedsbeskrivelse:
JVL A/S er et 100% danskejet firma, som i 34 år har udviklet og produceret integrerede step- og servomotor styringer til brug inden for robotter og industriautomatisering.

Virksomheden er ISO9001 certificeret og slutkunderne tæller bl.a.: Boeing, Bosch, Airbus, Novo, Vestas, Tesla, Audi, VW m.fl.

En stor del af virksomheden omsætning sker i udlandet via net af egne kontorer og forhandlere i Europa og USA og virksomheden er kendt for at have stabile medarbejdere, der bliver i virksomheden i mange år.

Se meget mere om virksomheden på www.jvl.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Birkerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Intern salgs- og kundesupporter til rådgivning om servomotorer, stepmotorer og gear/1923

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.