PROJEKTASSISTENT/SUPPORTER med flair for tal (besat)

Du får en alsidig stilling med en bred kontaktflade intern i organisationen

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af Installation & Service afdelingen, som er i rivende udvikling. Der får du en alsidig hverdag, hvor du med reference til afdelingslederen arbejder tæt sammen med både denne, virksomhedens projektledere og servicechefen omkring projekterne med fokus på styring af projektøkonomien.

Da du yder support på diverse opgaver, kommer du til at arbejde med mange forskelligartede opgaver, hvoraf de primære vil være følgende:

* Oprettelse af projekter/sager i virksomhedens projektstyringssystem

* Bistå til opretholdelse af en god økonomistruktur

* Statusrapportering

* Opfølgning på budgetter og forecast

* Registrering af tillægsarbejder

* Fakturering

* Oprettelse af købsordrer og nye varer

* Kontrol og tilpasning af timerappporteringer, kørselsregnskab og udlæg fra afdelingens medarbejdere

Du vil få god mulighed for at sparre med og få hjælp fra dine kollegaer i de andre projektafdelinger, som sidder med lignende opgaver.

Der vil være god mulighed for at præge måden, hvorpå du løser dine opgaver. Foruden løbende at være medvirkende til at optimere processer og arbejdsrutiner i funktionen, vil der også være mange andre projekt- samt ad hoc-opgaver i udviklingsafdelingen, som du vil få mulighed for at blive involveret i.

Du får derfor en meget alsidig stilling, hvor du har mange bolde i luften på en gang, samt en bred kontaktflade internt i virksomheden.

Du tilbydes:
Du får mulighed for at blive en del af en meget succesfuld virksomhed, som er inde i en virkelig spændende udviklingsproces med mange nye tiltag og stor vækst.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Egenskaber:
Du er en engageret og omhyggelig person, der er serviceorienteret og i stand til at arbejde med mange forskellige opgaver på en gang.

Du trives i en hektisk hverdag, hvor opgaverne er forskelligartede, både hvad angår intensitet og kompleksitet. Du brænder for altid at servicere dine kollegaer bedst muligt.

Du kan håndtere mange opgaver på én gang uden at miste overblikket. Samtidig har du gode kommunikationsevner, og er servicemindet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du forstår vigtigheden af at overholde deadlines, og besidder den fornødne fleksibilitet, tålmodighed, drive og vedholdenhed, der skal til for at få gennemslagskraft i stillingen.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring med at arbejde med tal, og har givetvis god erfaring fra lignende stilling og gerne i en teknisk virksomhed.

Uddannelser:
Vi er meget åbne for uddannelsesmæssige indgangsvinkler til stillingen.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
tic elkas a/s har eksisteret i mere end 50 år, og i den tid er virksomheden vokset fra at være en lokal partner til at være en global partner.

Virksomheden er specialister omkring industrielle tekniske installationer (maskinanlæg, maskintavler, eltavler, service samt software) for mange af landets største virksomheder. Styrken er, at man kan levere den samlede el-tekniske pakke fra samme virksomhed, bl.a. understøttet af et koncept, som hedder We build on partnership, der har resulteret i lange/nære kunderelationer, men også høje forventninger fra kunderne.

Virksomheden er lige blevet opkøbt af Danmarks største kapitalfond Axcel. Kapitalfonden har købt Eegholm Group og tic elkas med henblik på at blive Danmarks største producent af el-tavler og imødekomme de voksende krav til automatisering og grøn omstilling fra en lang række industrier. Missionen er klar: at opbygge en nordeuropæisk markedsleder. Virksomheden vil derfor fremover være en endnu stærkere partner for deres kunder og hjælpe dem med at opnå konkurrencedygtighed gennem automatisering og bæredygtige transformationer.

tic elkas har hovedkvarter i Skovlunde og en stor afdeling i Randers. Herudover haves et datterselskab i Litauen med samme funktioner, så der er meget samarbejde på tværs af lokationerne.
tic elkas er i rivende udvikling og har i dag ca. 250 dedikerede og dygtige kollegaer, som venter på dig.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.ticelkas.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Skovlunde

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Projektsupporter/87923

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.