SITE MANAGER med godt kendskab til teknisk bygningsdrift

Du forventes at være god til at pleje de gode kunderelationer og være klar til at tage et P&L ansvar på det eller de Sites, som du får ansvaret for

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af Managed Services. Et forretningsområde hos Caverion som i de seneste år har vækstet meget, og som derfor i dag er markedsledende inden for Livscyklus Projekter og Performance kontrakter. Et forretningsområde som sætter sikkerhed, kvalitet, god kundepleje og det gode samarbejde på tværs af organisationen højt på dagsordenen.

Du får ansvaret for en af de største kunder/bygninger beliggende i København, som er et arkitektonisk mesterværk, og som i øvrigt er kåret som årets bygning. Der vil du få fast arbejdsplads i Caverions lokaler hos kunden og er derfor løbende i tæt dialog med kunden omkring opgaver og projekter.

Dine primære ansvarsområder vil være følgende:

- P&L ansvar på Sitet
- Sikre den daglige drift af afdelingen herunder medarbejderansvar
- Være foregangsmand for overholdelse af arbejdsmiljø og sikkerhed
- Håndtering af underleverandører
- Sikre at aftaler bliver overholdt, og at der altid bliver fulgt op
- Løbende vedligeholde og udbygge samarbejdet med kunden

Idet du fungerer som en slags Facility Manager, der er ansvarlig for P&L på alle opgaver, som udføres både inde- og udendørs på Sitet, får du et stort økonomisk ansvar. Din primære rolle bliver at lede og fordele arbejdet, kvalitetssikre og optimere services og projekter og samtidig vedligeholde og videreudvikle det gode samarbejde med kunden.

Du leder og fordeler arbejdet for 5-8 af Caverions egne folk, og får mulighed for at trække på Caverions kompetence centre i forbindelse med services og projekter.

Da du er en del af en stor velfungerende organisation, har du meget interaktion med dine kollegaer hos Caverion. Du refererer til en Business Area Manger tilknyttet Sitet og er i løbende dialog med et remote center omkring den daglige drift, ligesom du vil få hjælp til at implementere årshjul, on boarde eventuelle nye Sites m.v.

Der er samtidig god mulighed for daglig sparring med de ca. 15 andre Site Mangers ansat hos Caverion, som mødes jævnligt.

Du tilbydes:
Du får en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for hele tiden at udbygge din tekniske viden inden for mange forskellige områder.

Du bliver en del af en virksomhed med fart på og med stor variation i hverdagens opgaver, og hvor der er god mulighed for sparring med gode kollegaer.

Du vil få mange gode udfordringer både fagligt, ledelsesmæssigt samt på det personlige plan.

Løn:
Du får en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du arbejder struktureret, målrettet men er også i stand til at tænke ud af boksen og problemløse. Samtidig er du en god holdspiller, der også er i stand til at tage beslutninger på egen hånd.

Du besidder både overblik, gennemslagskraft og god empati samtidig med, at du er ansvarsbevidst og løsningsorienteret. Du har god forretningsforståelse og er god til at arbejde på tværs af faggrupper.

Du trives fint i rollen som den ansvarlige for et eller flere sites, og trives med at kunne bidrage med din brede faglige viden. Du er i stand til at kommunikere og begå dig på alle niveauer.

En engageret, involverende og motiverende lederstil og gode evner til at vedligeholde de gode kunderelationer falder dig meget naturligt. Du bringer gerne din erfaring og teknisk viden positivt i spil i din dialog med andre.


Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvilket har givet dig en god proces forståelse inde for bygningsinstallationer og vedligeholdelse.

Du har tidligere haft ansvaret for alle faggrupper og har derfor en god viden om og indsigt inden for EL, VVS og ventilation.

Uddannelser:
Du er uddannet maskinmester, el-installatør eller har en anden relevant baggrund.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Derudover forventes det, at du er en erfaren bruger af IT generelt og MS Office pakken specielt.

Virksomhedsbeskrivelse:
Caverion er en international drift- og teknikentreprenør, hvor faglighed, erfaring og samarbejde danner rammerne for den store forretning, som virksomheden i dag leverer til mere end 30.000 bygninger i 10 lande.

I Danmark er Caverion repræsenteret i tre forretningsområder: Technical Maintenance, Managed Service, og Energi & Infrastruktur.

Forretningen dækker over smarte og bæredygtige løsninger lige fra køl, ventilation, brand og sikring, solenergi og høj- og mellemspænding hen over Managed Services med Facility og Performance Management og OPP/PPP-aftaler til mere komplekse ydelser såsom rådgivning, Engineering og digitalisering.

Med Caverions opkøb af DI-Teknik og CS Electric tæller organisationen ca. 800 medarbejdere, og er repræsenteret i hele Danmark.

DI-Teknik opererer som totalleverandør inden for industriel automation, IT og elektrificering. CS Electric opererer inden for teknisk Engineering, elektrificering og automatiseringsydelser.

Caverions mange danske og internationale kunder får støtte fra 15.000 fagfolk i 10 lande i Nord- og Centraleuropa. Caverions omsætning var i 2022 på ca. 2,3 mia. euro.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43 43 40 60.

Arbejdssted:
København

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Site Manger/87723

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.