REGNSKABSMEDARBEJDER med potentiale

Med god forståelse for økonomi & regnskab og interesse og flair for IT

Stillingsbeskrivelse:
Du får en alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med regnskabschefen omkring de mange daglige opgaver indenfor økonomi & regnskab og med økonomidirektøren omkring bedre udnyttelse af IT systemets mange facetter. Sidstnævnte betyder, at du vil være med til videreudvikling af diverse rapporteringssystemer, samt en bedre udnyttelse af SQL systemets mange muligheder.

Regnskabsafdelingen består i dag af 3 personer, der håndterer alle regnskabsopgaver for 7 selskaber, hvoraf de 3 selskaber ligger i henholdsvis Norge, Sverige og Finland. Du kommer derfor både til at arbejde med debitor- og kreditorstyring, finansafstemninger, indberetninger til det offentlige, fortoldning, scanning/håndtering af leverandørfakturaer og meget mere. Da du bliver ansat i en mindre virksomhed med korte beslutningsprocesser, vil du få god mulighed for at blive involveret i mange forskellige opgaver. Des flere opgaver du kan kapere, des flere opgaver vil du få.

Du deltager i rapportering og afstemning af lønninger hver måned og supporterer regnskabschefen med afstemninger m.v. i forbindelse med måneds- og årsregnskab.

Stillingen kræver, at du både interesserer dig for økonomi og IT, og at du er indstillet på primært at deltage i det daglige arbejde i bogholderiet, men samtidig også ønsker at have en fod inde i fremtiden og være med til at optimere udnyttelsen af IT systemet.

Det forventes, at du efterhånden bliver involveret i de fleste af opgaverne i regnskabsafdelingen, så du på sigt også vil være i stand til at kunne substituere regnskabschefen i dennes fravær.

Du tilbydes:
En spændende og udfordrende hverdag, hvor du kommer rundt om alle arbejdsopgaver i en regnskabsafdeling.

Du vil få dine egne ansvarsområder og bliver en del af et friskt bogholderiteam.

Virksomheden er en arbejdsplads med et godt socialt sammenhold mellem kollegaerne og med en uformel omgangstone.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer og derudover pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for frokostordning.

Egenskaber:
Vi søger en analytisk person med god forståelse for både tal og IT, der samtidig er engageret, omhyggelig og stabil.

Hvis du er arbejdsom og selvstændigt arbejdende og samtidig en god teamplayer, der er vedholdende og ihærdig, men også serviceminded, vil du passe godt ind i jobbet.

Erhvervserfaring:
Du har givetvis 3-6 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har siddet med forskellige regnskabsmæssige opgaver.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker engelsk i skrift og tale har en god forståelse for de nordiske sprog.

Du er en erfaren bruger af IT.

Det daglige arbejde foregår primært i Microsoft C5 SQL og Excel, desuden bruges Palette til håndtering af kreditorfakturaer og godkendelsesflow.

Erfaring indenfor disse systemer og et godt kendskab til MS Office pakken med fokus på Excel er påkrævet.

Det er ydermere et plus, hvis du har arbejdet med genering af rapporter, pivot tabeller mv, med data fra SQL.

Virksomhedsbeskrivelse:
Boston Distribution A/S er en nordisk IT grossist med kontor i Danmark (hovedkontor), Norge, Sverige og Finland samt eget lager i Danmark. Virksomheden distribuerer IT produkter for omkring 400 mio. til nogle af Nordens største forhandlere.
De indkøber IT produkter direkte fra diverse producenter til deres eget lager i Farum, hvorfra varerne sendes ud til deres forhandlere i Danmark, Sverige, Norge og Finland. De har et tæt samarbejde med deres leverandører som tæller, DJI, AfterShokz, Canon, Sony, Toshiba, SteelSeries og mange flere.

Arbejdssted:
Farum

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Regnskabsmedarbejder/84220

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.