KEY ACCOUNT MANAGER (besat)

Du får ansvaret for salg af blæsere, der sørger for en særligt effektiv næsten vedligeholdelsesfri og støjsvag trykluftproduktion

Stillingsbeskrivelse:
Du får en central funktion som ansvarlig for salget af kapselblæsere, skrueblæsere, og turboblæsere fra Kaeser. Disse specialdesignede blæsere forsyner produktionsprocesser i industrien, håndværksvirksomheder og erhvervsvirksomheder med trykluft, når produktionsprocessen kræver konstant tryk over længere tid.

Blæserne sikrer en særlig effektiv, næsten vedligeholdelsesfri og støjsvag trykluftproduktion, hvilket gør dem anvendelige inden for forskellige områder og brancher. Nedenfor er blot nogle eksempler:

I transportbranchen til pneumatisk transport af bulk varer
I vandsektoren – f.eks. til Be luftning af klaringsbassiner og filterskylning
I industrien ved behov for køleluftproduktion o. Lign.
Ved mobil anvendelse – f.eks. blandings-, silo- og sugekøretøjer
og mange flere...

Du vil få en grundig introduktion til jobbet og de kunder, som du vil få ansvaret for. Det vil være den KAM, som har stået for salget af blæsere i Danmark i en længere årrække, som vil lære dig op og introducere dig for de eksisterende kunder. Når du kan stå på egne ben, går han på pension. Det er derfor meget op til ham og dig at afgøre, hvor længe du vil trække på hans viden og produkterne og kunderne. Derefter forventes det, at du fokuserer på at udbygge relationerne til eksisterende kunder, og at du løbende opsøger nye potentielle kunder beliggende i Danmark.

I Tyskland er der dygtige produktspecialister, som du altid kan konsultere ved tekniske spørgsmål eller anvendelsesmuligheder for den enkelte blæser.

Dine kollegaer i internt salg står for al ordrebehandling, så du vil have god mulighed for at bruge din tid på at diskutere løsninger og muligheder med kunderne.

Du vil løbende være i tæt dialog med både direktøren og salgschefen, som du refererer til i det daglige. Derudover vil du deltage i interne møder, herunder salgsmøder på Sjælland 3-4 gange om året og fællesmøder et par gange årligt med dine 7 kollegaer i eksternt salg.

Du tilbydes:
Ansættelse i en velkonsolideret virksomhed med gode kerneværdier, hvor man værdsætter sine medarbejdere og er medvirkende til at skabe arbejdsglæde, samhørighed og loyalitet. Der lægges vægt på en høj kvalitet af det udførte arbejde baseret på en effektiv og flittig arbejdsindsats fra alle i en hverdag, hvor der gives frihed under ansvar og support til succes.

Løn:
Du får en god fast løn kombineret med en attraktiv bonusordning, pensionsordning, firmabil, mobiltelefon, sundhedsforsikring og hjemmearbejdsplads.

Egenskaber:
Du kan lide at sælge, og er derfor også god til at engagere og motivere dig selv, til at nå de opstillede mål.

Du har et godt kendskab samt interesse for salg til industrien.

Du besidder godt købmandskab og er i stand til at forhandle på alle niveauer.

Du trives fint i en meget selvstændig stilling, hvor du i høj grad selv planlægger dit arbejde og din tid.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring med salg af mekaniske løsninger til B2B markedet, og har haft gode salgsresultater fra tidligere stillinger, hvor du har arbejdet med mekanisk teknik, og skabt gode resultater.

Uddannelser:
Du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund, der bevirker, at du er i stand til at tage en teknisk dialog på et rimeligt højt niveau. Alternativt er du autodidakt og bare god til teknisk salg.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og er vant til at arbejde med CRM systemer.

Virksomhedsbeskrivelse:
Familievirksomheden KAESER KOMPRESSORER er på verdensplan en af de førende producenter og udbydere af produkter og tjenesteydelser inden for trykluft. Virksomheden, som blev grundlagt som maskinfabrik i 1919, har i dag to produktionssteder i Tyskland. På verdensplan har virksomheden 70 datterskaber og beskæftiger rundt regnet 7000 medarbejdere.

I Danmark er der i dag 40 medarbejdere tilknyttet hovedkontoret i Karlslunde.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Danmark

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

KAM/18323

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.