PROJEKTLEDER

Til ledelse af renoveringsprojekter i hovedentreprise

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at få ansvaret for dine egne projekter, og får god mulighed for at være med til at byde ind med ideer og løsninger både til dine egne projekter og helt generelt.

Du er med helt fra starten, fra ophandling af en opgave og igennem hele projektet, til den færdige løsning overdrages til bygherren.

Det bliver din opgave at sikre at både planlægning, byggeledelse, kvalitetssikring og økonomien bliver en succes.

Du forventes at køre projekterne, som var det dine egne, og vil derfor også få mulighed for at være med til at udvikle og præge både din egen stilling, og ikke mindst virksomhedens generelle udvikling.

Ejerkredsen har opstillet ambitiøse mål for den nærmeste fremtid, og har allerede haft en succesfuld vækst de sidste par år. Med gode og spændende projekter i pipe linen, ser fremtiden meget lovende ud.

Da Hald & Handberg har valgt at have fokus på hovedentrepriser med fokus på renovering af badeværelser og vinduer i almennyttigt boligbyggeri, ligger der en vigtig opgave i, at også de implicerede beboere i de forskellige projekter bliver informeret, respekteret og hørt.

Du tilbydes:
Et godt job hvor du selv kan være med til at præge din hverdag kombineret med et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold, god tone og diverse sociale arrangementer.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning, sundhedsforsikring, betalt kørsel fra hjem til arbejde, fri telefon og frokostordning.

Egenskaber:
Du er en selvmotiverende og målsøgende person med et godt drive, der besidder godt købmandsskab og kan holde mange bolde i luften på én gang.

Samtidig er du struktureret og har styr på dine ting, således at du altid besidder et godt overblik både over de faglige og de økonomiske elementer i en byggesag.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har haft ansvaret for hovedentrepriser i størrelsesordenen op til 50 mio.

Uddannelser:
Det vil være en fordel, at du har en håndværksmæssig baggrund. Har du en baggrund som VVS-installatør, vil det være en stor fordel.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk.
Du er en erfaren bruger af IT, hvorfor det er naturligt for dig at benytte diverse digitale værktøjer med henblik på at imødekomme det papirløse samfund.

Virksomhedsbeskrivelse:
Hald & Handberg A/S, der ejes af to stiftere/ejerleder, samt ejerkredsen bag Elindco Byggefirma A/S, er i dag en velfungerende entreprenørvirksomhed, som udfører bygningsrenovering i hovedentreprise med fokus på boligrenovering i almensektoren.

Virksomheden har egenproduktion indenfor VVS og tømrer og har særlig ekspertise indenfor badeværelsesrenovering og renovering i beboede lejligheder.

Virksomheden, som er i rivende udvikling, har en flad organisationsstruktur med korte beslutningsprocesser og der vil være god mulighed for at få indflydelse.

Arbejdssted:
Sjælland/Storkøbenhavn

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Projektleder/278620

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.