ENTREPRENØRENS HØJRE HÅND

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Du får ansvaret for meget store projekter, hvor du kan bruge din ekspertise inden for jord- og betonarbejde samt betonelementmontage

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at arbejde tæt sammen med en meget dedikeret ejerleder i denne spændende stilling, hvor du får ansvaret for projektledelse inden for jord-, betonarbejde og betonelementmontage.

Da ejerlederen har en passion for store projekter, vil det i høj grad være dem, du vil komme til at arbejde med. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor der vil være god mulighed for at få medejerskab inden for en overskuelig årrække, når du har bevist dit værd.

Du bliver involveret i projekterne fra de kommer ind, og tilbuddet skal beregnes, til opgaven er løst og afsluttet. Opgaverne du kommer til at beskæftige dig med, vil i høj grad afhænge af dit erfaringsgrundlag, og du vil derfor få større og større projekter i takt med, at du får mere erfaring på området.

Du starter med at være med på eksisterende projekter, og kommer så herefter selv til at stå for alt fra tilbudsgivning og projektledelse, og du kommer i den forbindelse til at sparre med ejerlederen, som også er din chef. Du bliver både ansvarlig for økonomien og overholdelse af tidsfrister på projekterne og bliver generelt ansvarlig for, at kvaliteten af det udførte arbejde er som aftalt.

Du forventes at være synlig på pladsen, hvor du også deltager i byggemøder, ligesom du står for dialogen med kunden, rådgiverne, Ue’ere, formanden og folkene. Du kommer både til at arbejde meget selvstændigt, men også i tæt samarbejde med ejerlederen, som du forventes at aflaste mest muligt i løbet af en overskuelig årrække.

Du tilbydes:
Mulighed for at blive en del af en veldrevet entreprenørvirksomhed, hvor du har mulighed for at få medejerskab på sigt.

Løn:
Du får en god løn svarende til dine kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning.

Egenskaber:
Du engagerer dig i de ting, du beskæftiger dig med og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Du er derfor både omhyggelig og kvalitetsbevidst med dine opgaver.

En administrativt orienteret udadvendt person ned et godt overblik, der er i stand til at have mange bolde i luften på én gang, vil være at foretrække. Samtidig er du i stand til både at arbejde selvstændigt og indgå i et team.

Erhvervserfaring:
Du har flere års erfaring som projektleder med fokus på beton.

Det forventes, at du har god erfaring inden for jord-, betonarbejde og betonelementmontage.

Uddannelser:
En uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør vil være relevant for denne stilling, uden at det er et krav.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk og kan begå dig på engelsk, og du er vant til at arbejde med IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
PEJ Entreprise der har speciale i større boligsager, har eksisteret siden 2005 og beskæftiger i dag ca. 40 ansatte. Virksomheden har sin ekspertise på jord- og betonarbejde samt betonelementmontage, og henvender sig primært til erhvervskunder. PEJ Entreprise håndterer alt lige fra hovedentrepriser til fagentrepriser overvejende beliggende i hovedstadsområdet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.


Arbejdssted:
Storkøbenhavn / Nordsjælland

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Projektleder, beton/76521

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.