FIELD SALES ENGINEER (besat)

Du får ansvaret for at vedligeholde og videreudvikle de gode kunderelationer til virksomhedens kunder og distributions netværk i Device Connection (DC) segmentet i Danmark

Stillingsbeskrivelse:
Du refererer i det daglige til virksomhedens Segment Manger DC, som du også har mulighed for at sparre med i denne selvstændige stilling, hvor du får ansvaret for salg af Phoenix Contacts Device Connections produkter, som er markedsledende i Danmark.

Med udgangspunkt i en grundig oplæring i Phoenix Contacts produkter inden for Device Connection (DC), som er dit fokusområde men også de øvrige produktgrupper, som sælges til kunden, får du et selvstændigt og vigtigt kunde ansvar.

Du vil derfor få en god introduktion til de relevante samarbejdspartnere ude hos kunderne, hvorefter du overtager ansvaret for at udbygge relationerne. Da det primært drejer sig om vedligeholdende og relations opbyggende salg, forventes du at være ude hos kunden langt det meste af din tid.

Du har dialogen med både udviklere, teknikere og indkøbere omkring løsninger og muligheder, og fungerer samtidig som kundens rådgiver i forbindelse med implementeringen af de solgte løsninger.

Du planlægger helt selv din dag og din tid og har mulighed for at trække på den interne salgsafdeling, som sidder i Hvidovre/Kolding, der bakker dig op i det daglige samt teknisk afdeling i Tyskland, når det drejer sig om tungere tekniske problemstillinger.

Du har kontorplads i Kolding men arbejder med udgangspunkt fra din hjemmearbejdsplads, som er centralt beliggende i Jylland eller på Fyn.

Kort sagt vil jobbet omhandle følgende:

• Daglig kontakt til kunder og distributions netværk

• Finde de rigtige løsninger til dem

• Involvere de rette produktspecialister

• Tilbudsgivning (Salesforce)

• Kontrakt- og prisforhandlinger

• Koordinering med kollegaer i Danmark og Tyskland

• Løbende rapportering i CRM-system (Salesforce)

• Messe deltagelse

• Afholdelse af seminarer

Du får derfor en meget selvstændig stilling, hvor du har stor indflydelse på, hvordan og hvor hurtigt du når dine mål.

Du tilbydes:
Et spændende job med muligheder for at dyrke og skabe tætte relationer til kunden i en selvstændig stilling, hvor du selv kan skabe og udfylde rammerne og indholdet i dit arbejde.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, bilordning, hjemmearbejdsplads, sundhedsforsikring, pensionsordning m.v.

Egenskaber:
Du er en initiativrig, arbejdsom og selvstændigt arbejdende person, der er en god relations opbygger, der både er i stand til at tage en teknisk dialog med udviklere og tale løsninger med indkøbere.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ansvaret for teknisk salg og rådgivning. Har du kendskab til salg i elektronikbranchen vil det være en fordel.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som elektroniktekniker, elektronikingeniør, elektriker eller anden relevant uddannelse.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og god til engelsk. Kan du tysk, er det blot en fordel.

Du er vant til at arbejde med IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Phoenix Contact GmbH & Co. er repræsenteret i hele verden og er førende og innovative inden for elektroteknik. Virksomheden er repræsenteret bredt med over 60.000 produkter, der er resultatet af årtiers intensiv udvikling og konsekvent kundeorientering.

Det er et velkonsolideret selskab og en virksomhedskultur, der altid går efter, at man løser sine opgaver professionelt og med et menneskeligt ansigt.

I Danmark beskæftiger Phoenix Contact 30 medarbejdere på hovedkontoret i København og yderligere 9 på salgskontoret i Kolding. I København har virksomheden en salgsafdeling, en support funktion, en administration samt eget værksted til bearbejdning og montering.

Kontoret i Kolding er udelukkende et salgskontor. Lager- og logistikfunktion varetages af moderselskabet i Tyskland.

Du kan læse mere om virksomheden på hjemmesiden: www.phoenixcontact.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Danmark med base på kontoret i Kolding

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Field Sales Engineer/75623

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.