STATSAUTORISERET REVISOR

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Der både får ledelses- og kundeansvar

Stillingsbeskrivelse:
Du får både mulighed for at sidde med egne kunder, og blive daglig leder af et velfungerende team beståede af 8 yngre, selvkørende revisorer. Samspillet mellem både at agere mentor og sparringspartner for dine kollegaer i afdelingen, og have ansvaret for dine egne kunder, som der løbende vil komme flere af, giver dig en spændende og udfordrende hverdag, hvor ikke to dage vil være helt ens.

Da afdelingen arbejder for især mindre og mellemstore, primært ejerledede virksomheder, herunder også mange iværksættere, vil du få stor mulighed for at bruge en stor del af din tid på at vejlede og rådgive lederne. Det giver en god mulighed for også at være med i den opbyggende og kreative fase af en virksomhedsdannelse.

Som daglig leder får du det overordnede ansvar for, at hverdagen på kontoret fungerer, og at kunden er i fokus. Der bliver gjort meget ud af, at kunderne møder den samme revisor hver gang. Afdelingerne i firmaet kører meget individuelt, og du vil derfor opleve fordelene ved at være en del af en større virksomhed i form af specialister og sparringsmuligheder, samtidigt med at den mindre virksomheds smidighed og kollegiale sammenhold er bibeholdt.

Foruden ovenstående kommer du naturligvis også til at sidde med de mere gængse opgaver, såsom revision, udarbejdelse af årsregnskab, skattemæssige opgørelser og anden regnskabsmæssig sparring og rådgivning.

Du referer til, og arbejder tæt sammen med, en erfaren og pragmatisk partner, som er meget opmærksom på, at man er et helt menneske, der også har andre interesser end arbejde. Når det så er sagt, forventes du at være medvirkende til at få afdelingen til løbende at vækste på kundetilgangen/bundlinjen bl.a. ved at sikre at arbejdet i afdelingen altid er kvalitetsmæssigt i top, og lever op til kundens forventninger.

Hvis det er et ønske, vil der på sigt være mulighed for at opnå partnerskab.

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du vil få råderum og god mulighed for selv at tilrettelægge din dag og dit arbejde.

Du tilbydes:
Ansættelse i en meget velrenommeret virksomhed i god udvikling. I en stilling, som du har god mulighed for at præge, og som vil give dig gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt bonusordning samt mulighed for partnerskab på sigt.

Egenskaber:
Du er en dedikeret person, der både er selvigangsættende, initiativtagende og resultatsøgende.
Omhyggelighed og kvalitetssikring er nøgleord for dig, når det kommer til din arbejdsmetoder og løsninger. Du er i stand til at arbejde meget selvstændigt og trives også fint med at være en del af et team, der hjælper og støtter hinanden i altid at yde kunden den bedste service.

Erhvervserfaring:
Du har minimum nogle års erfaring fra branchen, og ønsker måske mere Work/Life balance, mulighed for mere ledelse eller større indflydelse generelt.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som statsautoriseret revisor.

Sprogkunder / EDB:
Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale og er vant til at arbejde med diverse økonomisystemer.

Virksomhedsbeskrivelse:
Vores kunde er en mellemstor revisions- og rådgivningsvirksomhed beliggende centralt i København tæt på offentlige transportmidler. Virksomheden indgår i et af de største internationale revisionsfirmaer, hvor der vil være mulighed for at trække på faglige kompetencer uden grænser.

Der er i dag ca. 250 ansatte i Danmark.

Arbejdssted:
København

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Statsautoriseret revisor/75119

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.