SALGSCHEF (besat)

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Du får ansvar for at videreudvikle salget af pumper, rørsystemer, ventiler, tanke og tilbehør på det danske marked

Stillingsbeskrivelse:
Efter en meget intensiv oplæringsperiode, hvor du bruger en del tid på hovedkontoret i Malmø og kommer på sambesøg med dine eksterne kollegaer, får du ansvaret for at videreudvikle det Danske marked.

Du står for salget af løsninger baseret på et omfattende produktprogram inden for pumper, rørsystemer, ventiler, tanke og tilbehør, der er specielt udviklet til at kunne anvendes i aggressive og slidende industrielle miljøer.

Du bliver en del af en virksomhed, som betragtes som en af de førende eksperter til levering af løsninger til håndtering af kemisk og aggressive væsker og får derfor god mulighed for at specialisere dig inden for dette nicheområde.

Som ansvarlig for salget på det danske marked, får du ansvaret for en lang række eksisterende kunder, som du skal udbygge relationerne til, hvilket forventes at blive prioriteret højt. Du skal dog også være indstillet på løbende at opsøge nye potentielle kunder beliggende i hele Danmark. Din målgruppe er et bredt spekter af kunder inden for kemisk og farmaceutisk industri m.v.

Du arbejder med udgangspunkt i dit hjemmekontor beliggende på Sjælland, men forventes at tilbringe meget af din tid ude hos kunderne, hvor du taler løsninger og muligheder med relevante personer både i udviklingsafdelinger og i indkøb.

Når det drejer sig om eksisterende kunder, vil det nogle gange også være procesoperatørerne, som arbejder med løsninger og naturligvis indkøbsafdelingen, som er dine primære kontaktpersoner.

Lyma Kemiteknik har fokus på det gode samarbejde på tværs af DK/NO/SE. Du refererer til en salgsdirektør, som sidder i Norge, og kommer til at interageret med 8 kollegaer i Sverige og Norge, som du får god mulighed for at sparre med omkring salget. Du vil jævnligt komme til at møde dine nordiske kollegaer, når der afholdes salgsmøder og sociale arrangementer 4-5 gange om året.

Når det drejer sig om de mere komplicerede tekniske problemstillinger, har du god mulighed for at trække både på den tekniske chef tilknyttet moderselskabet i Sverige og naturligvis til salgsdirektøren.

Du kommer til at arbejde meget selvstændigt og vil få mulighed for at få hjælp til nogle af de administrative opgaver fra dine kollegaer i internt salg.

Du tilbydes:
En meget udadvendt og selvstændig stilling, hvor du selv har god mulighed for at tilrettelægge og dermed præge din dag.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensions- og sundhedsforsikring, hjemmearbejdsplads og firmabil eller bilordning.

Egenskaber:
Du er en initiativtagende person med et godt drive, der er i stand til at arbejde selvstændigt, og som samtidig er en god teamplayer.

Du er selvkørende, og trives derfor fint med helt selv at skulle tilrettelægge dit arbejde, og er samtidig god til at sætte dig ind i kundernes problemstillinger.

Du er god til at kommunikere på alle niveauer, også når det drejer sig om den mere tekniske dialog.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med salg af tekniske løsninger til procesindustrien i Danmark.

Et godt kendskab til den kemiske industri generelt er en kæmpe fordel.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller andet relevant.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og er vant til at arbejde med CRM systemer.

Virksomhedsbeskrivelse:
Lyma Kemiteknik er kendt for sit omfattende udvalg af pumper, rørsystemer, ventiler, tanke og tilbehør, der gør virksomheden i stand til at leverer det komplette flow, som kan håndtere de hårdeste applikationer i de mest aggressive industrielle miljøer.

Et bredt sortimentet kombineret med en dyb og bred viden har bevirket, at virksomheden er kendt for sin specialistviden inden for levering af løsninger til aggressive industrielle miljøer, de henvender sig derfor til en bred målgruppe af virksomheder overvejende inden for procesindustrien.

Lyma er ejet af den børsnoterede handelsgruppe Indutrade og er en del af forretningsområdet Flow Technology.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Sjælland/Danmark

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

SALES MANAGER / 74922

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.