PROJEKTASSISTENT (BESAT)

Du er en struktureret person, der trives i en omskiftelig funktion med mange forskelligartede opgaver

Stillingsbeskrivelse:
tic elkas er vokset meget de seneste år og forventes også at vækste meget fremadrettet. Vi er derfor på jagt efter en projektassistent til projektafdelingen, der kan hjælpe med nogle af de mange administrative opgaver og være tovholder på forskellige opgaver.

Du refererer til projektchefen, som du assisterer i det daglige, samtidig med, at du bliver projektassistent for 10 projektledere. Fysisk sidder du sammen med projektlederne, som du kommer til at hjælpe med diverse administrative opgaver.

Du kommer til at støtte projektlederne i ordrehåndteringen, og bliver en del af bindeleddet mellem salg og projektafdelingen. Du får derfor også mulighed for at deltage i møderne, hvor sælgerne overdrager projektet til projektlederne. Det er derfor oplagt, at du kommer til at hjælpe med at ajourføre stamdata og oprette sager og salg i IT-systemet.

Du tager dig af ordrebekræftelser, følger op på leverancer og informerer projektledere omkring eventuelle forsinkelser og sørger for den løbende opdatering i IT-systemet.

Grundet virksomhedens store vækst, må det forventes, at nogle funktioner bliver mere specialiserede fremadrettet i takt med at virksomheden vokser. Derfor forventes det, at du er omstillingsparat og synes, at det kunne være sjovt at være med på denne rejse, hvor der skal optimeres og sættes mere struktur på arbejdsgangene i afdelingen.

På sigt kommer du til at sidde med småprojekter, som skal registreres i systemet, hvor du har kontakten til kunden.

Stillingen er meget bred, så du vil få god mulighed for at få indflydelse på indholdet i dit eget job, men også på, hvordan serviceniveauet kan blive løftet generelt både overfor projektlederne og i relation til virksomhedens kunder.


Du tilbydes:
En rigtig spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får en nyoprettet stilling, der giver dig god mulighed for at få en høj grad af medbestemmelse og lov til selv at tilrettelægge din dag.

Løn:
Du får en god fast løn, pensionsordning, fritvalgsordning (7%), sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er en meget serviceminded og struktureret person, der ikke er bange for at tage fat og byde ind med dine kompetencer.

Du arbejder engageret og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde.

Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst med dine opgaver, og er i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig indgå som en del af et team.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har supporteret projektledere, sælgere eller andre. Du er derfor vant til at kunne jonglere med mange bolde i luften på én gang og til en omskiftelig hverdag.

Uddannelser:
Vi er meget åbne for forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og er en erfaren bruger af IT. Har du kendskab til Navision, er det en fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
tic elkas har eksisteret i mere end 50 år, og i den tid er virksomheden vokset fra at være en lokal partner til at være en global partner.

Virksomheden er specialister omkring industrielle tekniske installationer (maskinanlæg, maskintavler, eltavler, UPS/generatorer samt software).

Virksomheden har en meget høj teknisk viden in-house og en af deres store styrker er, at man kan levere den samlede el-tekniske pakke fra samme virksomhed, bl.a. understøttet af et koncept, som hedder ”We build on partnership”, der har resulteret i lange/nære kunderelationer, men også høje forventninger fra kunderne.

tic elkas er i rivende udvikling og har i dag ca. 180 dedikerede og dygtige kollegaer, som står og venter på dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Skovlunde

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Projektassistent/73522

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.