MONTAGEMEDARBEJDER (besat)

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Du deltager i det daglige arbejde i fremstillingsprocessen og tager gerne rollen som teamleder

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af en innovativ virksomhed, som har udviklet og fremstiller nogle helt unikke løsninger, som skræddersyes til den enkelte kunde i en fremstillingsproces, som både indeholder finmekanik, elektronikmontage, samling, limning og afslutningsvis en støbeproces i plast. Produktvarianterne er mange, men der produceres oftest i meget små serier, som kører i batchs på 10 stk.

Virksomheden er inde i rivende udvikling, og man forventer at fordoble produktionen i løbet af en kort årrække.

Din primære opgave bliver at være med til at sikre, at produktionen kører optimalt, og at produktiviteten er optimeret og fintunet, så effektiviteten løbende forbedres og de opstillede produktions- og kvalitetsmål bliver nået.

Du forventes at indgå som del af produktionsteamet, der i dag består af 12 ufaglærte medarbejdere. Du træner løbede dine kollegaer og kvalitetssikrer deres arbejde i samarbejde med de QA-ansvarlige.

Som den teknisk mest velfunderede person i produktionen, vil det være dig, som i første omgang prøver at finde løsninger på problemer og udfordringer, og som går videre til de to grundlæggere, hvis der ikke kan findes en umiddelbar løsning eller, hvis du har forslag til optimerende tiltag.

Når du er kommet godt ind i jobbet, forventes du at blive go-to person for medarbejderne i produktionsteamet, hvis de har brug for hjælp og/eller sparring i forbindelse med deres daglige arbejde.

Der vil være et tæt samarbejde på tværs i organisationen, hvor du er i daglig dialog med både planlæggeren, den ansvarlige for logistik, kvalitetschefen og naturligvis de 2 ejerledere, der har udviklet løsningen og skabt den succesfulde virksomhed, som den har udviklet sig til i dag.

Da stillingen er nyoprettet, vil du have god mulighed for selv at påvirke både dit eget job og virksomhedens udvikling både på den korte og på den lange bane.

Virksomheden har flextid med en mødetid i produktionen på mellem kl. 06.30 og 9.00.

Du tilbydes:
En meget alsidig stilling med mange både praktiske og administrative opgaver.

God mulighed for at byde ind med gode ideer, og være med til at sætte dit præg på jobbet og måden virksomheden fremstiller deres produkter på.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning.

Egenskaber:
Du er en dedikeret person, der besidder en god empati, der gør dig god til at tackle meget forskellige mennesker og til at motivere både dig selv og andre.

Du er ærekær med dit arbejde, og vil trives i en funktion, hvor du ved mest om produktionsprocessen.

Du er analytisk og mulighedssøgende og går gerne forrest i det daglige praktiske arbejde.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra elektronikvirksomhed eller har været en del af en produktion/montage. Det er en fordel uden at være et krav, hvis du har nogen ledelseserfaring.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som elektromekaniker, elektronikmekaniker eller andet relevant.

Sprogkunder / EDB:
Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale og er vant til at arbejde med IT herunder også kvalitetsstyringssystemer.

Virksomhedsbeskrivelse:
Lopolight er en danskejet virksomhed, som designer og fremstiller LED navigationslys, kontrol- og overvågningssystemer og andre funktionelle lys til brug på Yachts, Super Yachts, flådefartøjer, arbejdsbåde og andre kommercielle fartøjer. Virksomhedens vision er er at øge sikkerheden, om bord på verdens skibe og minimere kollisionsrisikoen, ved at tilbyde markedets bedste og sikreste navigationslys. For at virkeliggøre denne vision har Lopolight samlet det bedste team af medarbejdere, som består af 25 dedikerede personer, der alle bidrager med noget unikt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Nordsjælland

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Montagemedarbejder/71822

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.