SERVICELEDER - ABA

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Der får ansvaret for en velfungerende afdeling med meget dygtige og dedikerede teknikere

Stillingsbeskrivelse:
Som den ansvarlig for afdelingen, der tager sig af brandsikrings-anlæg, får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver, der strækker sig lige fra ledelse, teknisk salg, udvikling og økonomistyring.

Samtidig vil du få rig lejlighed til dagligt at sætte din brede viden inden for ABA og ABV i spil, både i dialog og sparring med dine medarbejdere og med dine kunder. Som en del af en meget flad organisation med korte beslutningsprocesser, vil du have god mulighed for, at være med til at sætte dit præg på både eget job og på den måde du ønsker, afdelingen skal arbejde på.

Kunderne tilbydes hele palletten af opgaver lige fra installation, optimering af nye og eksisterende anlæg, reparation og naturligvis servicering, så der vil være mange tangenter at spille på, når du skal få din afdeling til at køre optimalt.

Du får ansvaret for en udvalgt gruppe af store kunder beliggende på Fyn og i Jylland. En af dine hovedopgaver bliver at udbygge relationerne til, - og skabe et godt og langvarigt samarbejde med dine kunder. Dette sker bl.a. ved at sikre at de ydelser, som kunden modtager fra Caverion og din afdeling, altid lever op til de høje standarder, som Caverion står for i relation til sine kunder, som man ønsker at give "branchens bedste kundeoplevelser".

Der er i dag 7 dygtige teknikere, som er tilknyttet kontorerne i henholdsvis Odense og Fredericia. Din base bliver på det kontor, som ligger nærmest din bopæl, men du forventes at være den synlige leder for medarbejderne begge steder. Du går gerne forrest og er derfor god til at motivere og engagerer din medarbejdere, og i det daglige er du medvirkende til, at understøtte det gode og inspirerende arbejdsmiljø præget af faglig sparring og et godt samarbejde.

Foruden ledelsesdelen vil det være en bred pallette af arbejdsopgaver, som ligger på dit bord. Du har nemlig ansvaret for hele processen, lige fra den første sparring med kunden omkring løsninger og muligheder, til udarbejdelse af tilbud og efterfølgende igangsættelse af opgaven. Du er således både med til at sælge nye anlæg ind, og er garant for et højt kvalitetsniveau, når de eksisterende anlæg skal serviceres.

Du kommer til at værdsætte det gode tværfaglige samarbejde med servicelederne inden for de andre fagområder; VVS, ventilation, køl, sprinkler og el, forårsaget af, at alle servicelederne er comittet til at være fælles om at realisere Caverions nye strategi, om altid at sætte kunden i fokus.

Du bliver en del af en meget professionel organisation, der leverer gode energieffektive og bæredygtige løsninger til kunderne og sætter en ære i at være markedet mest kompetente ekspert inden for digitaliserede løsninger og smarte bygninger.

Du tilbydes:
At blive en del af en virksomhed med fart på og med stor variation i hverdagens opgaver. Du får mange både faglige og personlige udfordringer og alle de nødvendige kurser og efteruddannelser, du har behov for.

Løn:
Du får en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er en meget selvstændigt arbejdende person med god ledelseserfaring af tekniker. Du er udadvendt og salgsorienteret og har derfor flair for at skabe gode relationer til dine kunder.

Du er derfor den gode kommunikator, der kan tale med mennesker på alle niveauer. Samtidig har du en god økonomisk forståelse og forretningsflair.

Du er analytisk med en god empati og er derfor både en dygtig problemløser og leder, der står ved sine holdninger, og som har en løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ledelsesansvar.

Uddannelser:
Det er en kæmpe fordel, hvis du har en relevant uddannelse inden for brandsikring og er certificeret inden for ABA og gerne ABV i henhold til retningslinjerne 232 og 027.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er vant til at arbejde med IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Caverion designer, producerer, drifter og vedligeholder brugervenlige tekniske løsninger med fokus på energi til alle typer bygninger, industri og infrastruktur.

Virksomhedens ydelser og løsninger bruges blandt andet i kontorer, butikker, boliger, offentlige bygninger, infrastruktur, industrianlæg, marine og offshore.

Løsningerne forhindrer nedbrud, sikrer god styring af udgifter og høj ydeevne i trygge og behagelige omgivelser. Caverion ønsker at være en ledende europæisk leverandør af avancerede og bæredygtige løsninger til bygninger, industri og infrastruktur.

Virksomhedens styrke er brede kompetencer og omfattende ydelser, som dækker alle tekniske fagområder gennem hele livscyklussen i bygninger og industrianlæg. Selskabet har en omsætning på 820 mio. kroner og 630 ansatte i Danmark.

Caverion koncernen havde i 2019 en omsætning på ca. 16 milliarder kroner og 16.000 ansatte i 11 lande i Europa.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Odense / Fredericia

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Serviceleder ABA /67321

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.