TEKNIKER/SERVICETEKNIKER (besat)

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Du arbejder internt i egen produktion, på eget værksted og eksternt ude hos virksomhedens kunder

Stillingsbeskrivelse:
Du får en central funktion, da du bliver omdrejningspunktet, når det drejer sig om alt det tekniske i relation til produktion og maskiner. Du får ansvaret for at servicere, vedligeholde og effektivisere egne maskiner i produktionen samt for at installere, servicere, og vedligeholde solgte maskiner. Samtidig er du med til at opbygge serviceorganisationen i takt med, at virksomheden vækster.

Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed, som er blandt de bedste inden for sit felt. Virksomheden blev overtaget af en investor for ca. 1,5 år siden. Der er igangsat en masse tiltag, som skal være medvirkende til at strømline og professionalisere virksomheden.

Du vil få god mulighed for at byde ind med ideer til ændringer og nye tiltag, der kan være med til at realisere virksomhedens ambitiøse mål om at vækste markant på salget af maskiner og på serviceområdet.

Du får mulighed for at være med til at opbygge et velfungerende servicecenter med dig selv som eneste tekniker til en start og med en vision om udvidelse af teknikerstaben på sigt.

Der vil være løbende produkttræning hos de europæiske leverandører, så du hurtigt bliver den mest vidende i virksomheden, når det gælder servicering af og løsning af tekniske problemer på egne og kundernes maskiner.

Det vil være dig, som medarbejderne i produktionen kommer til, hvis der er tekniske problemer. Ligesom det er dit ansvar, at alle maskiner i produktionen kører optimalt og løbende bliver vedligeholdt. Maskinparken består af PLC styrede maskiner, som kræver viden både inden for elektronik, mekanik og automation. Når det drejer sig om PLC-programmering, trækker virksomheden på en ekstern samarbejdspartner.

Stillingen er meget udadvendt med en bred kontaktflade både nationalt og internationalt. Er du løbet ind i en teknisk problemstilling, du ikke selv kan løse, har du mulighed for at rådføre dig med baglandet hos producenterne i Europa.

Da ikke alle kunder, sender deres maskiner ind til reparation, vil du få god mulighed for også at komme på tekniker besøg ude hos kunderne, rundt om i Danmark.

Du forventes at være god til selv at planlægge din tid, så du når både at servicere egne maskiner og virksomhedens kunder.

Du kan forvente, at der vil være 8-10 rejsedage om året, og enkelte længere dage ved besøg hos kunder beliggende i Jylland.

Du tilbydes:
At blive en del af et meget motiveret team i en dynamisk virksomhed med en attraktiv virksomhedskultur, hvor man har formået at få skabt et stærkt fællesskab, da ledelsen er meget opmærksomme på medarbejdernes trivsel.

Løn:
Du får en attraktiv fast løn, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er en struktureret og selvstændigt arbejdende person, der er god til at skabe og vedligeholde gode relationer til kunderne, du servicerer.

Du arbejder målrettet, og er i stand til at motivere dig selv i det daglige samtidig med, at du er en god holdspiller.

Du har en bred teknisk viden, og er god til at sætte dig i kundens sted.

Det forventes, at du er meget dedikeret og fleksibel i forhold til dit arbejde.

Erhvervserfaring:
Vi forventer, at du har god erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet som tekniker og/eller kørt som servicetekniker på lignende eller beslægtede produkter.

Du har en god indsigt inden for automation, elektronik og trykluft. Har du erfaring med pakkemaskiner, er det en stor fordel.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som automatikmekaniker, automatikfagtekniker eller andet relevant. Alternativt er du en autodidakt teknisk multikunstner.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du er god til IT, og har du kendskab til PLC programmering, er det naturligvis en stor fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
Genpack A/S er grundlagt i 1949 i København. Grundlæggeren opfandt poselukkere af ståltråd og papir/plast, som muliggør at de lukker poser og kan anvendes igen og igen. Senere blev versioner til lukning af stomiposer udviklet.
Hos Genpack i Farum produceres der stadig millioner af disse lukkere, hvoraf størstedelen eksporteres.
I tillæg til poselukkerene har Genpack siden starten af 1960’erne forhandlet kvalitetsmaskiner til poselukning.

Nuværende ejer driver Genpack med den forretningsånd som grundlæggeren satte: Altid at ville levere alle kunder den bedst mulige løsning, produkt eller maskine for sikker lukning af deres poser.

Det er med både stolthed og ydmyghed, at kunderne i dag rummer både de største og mest velrenommerede virksomheder, til de nyeste og mindste startups i Danmark og rundt om i mere end 25 lande globalt.

I de kommende år ser Genpack ind i et voksende globalt marked for virksomhedens produkter og løsninger, ligesom den hjemlige forretning er under kraftig udvikling, bl.a. med opbygning af en egentlig serviceforretning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43 43 40 60.

Arbejdssted:
Nordsjælland/Danmark

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Tekniker/Servicetekniker/65523

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.