HR-MEDARBEJDER

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Du får en nyoprettet stilling, som du i høj grad selv kan være med til at præge

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med stort fokus på medarbejdertrivsel. Ledelsen vil derfor gerne gøre en ekstra indsats for at få tilfredse medarbejderne, der både nu og fremadrettet er glade for deres arbejdsplads. Det er så her, du kommer ind i billedet.

Du får ansvaret for alle de opgaver - både eksisterende og nye - som kan henføres til en nyoprettet HR-funktion, som du i høj grad selv skal være med til at opbygge.

Du får gode muligheder for selv at planlægge din tid og strukturere de mange opgaver, som kommer til at ligge på dit bord.

Følgende ansvarsområder er de mest oplagte:

• Medvirkende til at sikre en god On-boarding af nye medarbejdere og exit af folk, der stopper. Naturligvis i tæt samarbejde med de ansvarlige ledere

• Løbende opdatering af personalehåndbog, organisationsdiagram, apv m.v.

• I forbindelse med personalesamtaler sikrer du, at de bliver gennemført samt at personaledata- og oversigter løbende bliver vedligeholdt

• Sikre at fødselsdage, jubilæer, højtider m.v. bliver husket og fejret

• Være kulturbærer og den, som er medvirkende til at skabe den gode stemning

• Koordinere og registrere kurser og uddannelsesbeviser

• Ansvarlig for, at relevant intern kommunikation bliver formidlet på tværs af organisationen på Sjælland, Jylland og på fabrikken i Litauen

Da du bliver primus motor på opbygningen af en velfungerende HR funktion, skal du forvente både at være meget hands-on med opgaverne, men også være i stand til at arbejde mere strategisk.

Foruden ovenstående ansvarsområder dækker funktionen alt lige fra ibrugtagning af HR modulet i virksomhedens kvalitetsstyringssystem til bestilling af blomster ved højtider og meget mere.

Du refererer i det daglige til økonomichefen og sidder sammen med dine to kollegaer i regnskabsafdelingen, hvor den ene kollega tager sig af alt vedrørende løn og ansættelsesaftaler.

Du tilbydes:
En stilling med mange udfordringer og muligheder, hvor du får mulighed for at byde ind med din viden og kompetencer i relation til HR i takt med virksomhedens meget ekspansive vækst.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, fritvalgsordning og sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er en åben, udadvendt og empatisk person med interesse for dine medmennesker. Du er en positiv og glad person, der er god til at tale med alle typer mennesker.

Du har styr på dine ting og er i stand til at håndtere mange opgaver sideløbende.


Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en personaleafdeling, hvor du har siddet med ansvaret for alle eller dele af ovennævnte opgaver.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men det er naturligvis en fordel, hvis du er uddannet merkonom indenfor personaleadministration eller lignende.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er vant til at arbejde med IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
tic elkas har eksisteret i mere end 50 år, og i den tid er virksomheden vokset fra at være en lokal partner til at være en global partner.

Virksomheden er specialister omkring industrielle tekniske installationer (maskinanlæg, maskintavler, eltavler, service samt software) for mange af landets største virksomheder. Styrken er, at man kan levere den samlede el-tekniske pakke fra samme virksomhed, bl.a. understøttet af et koncept, som hedder We build on partnership, der har resulteret i lange/nære kunderelationer, men også høje forventninger fra kunderne.

Virksomheden har hovedkvarter i Skovlunde og en stor afdeling i Randers. Herudover haves et datterselskab i Litauen med samme funktioner, så der er meget samarbejde på tværs af lokationerne

tic elkas er i rivende udvikling og har i dag ca. 200 dedikerede og dygtige kollegaer, som venter på dig.

Du kan læse mere om stillingen her: www.ticelkas.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Skovlunde

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

HR-Medarbejder/62823

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.