PRODUKTSPECIALIST inden for Secure Power

Har får du et tæt samarbejde med industrikunder inden for pharma, food og maskinproduktion

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af afdelingen: Installation, Service & Secure Power, som er i rivende udvikling, og hvor 20 kollegaer står klar til at byde dig velkommen.

Du får en bred kontaktflade både internt i organisationen, hvor du er i løbende dialog med projektledere, teknikere og eksterne sælgere og eksternt, hvor du taler med leverandører, kunder og andre interessenter.

Da stillingen er nyoprettet, vil du få god mulighed for selv at tilrettelægge dit arbejde, som indeholder mange forskellige typer opgaver:

- Afklaring og design af tekniske løsninger
- Udarbejdelse af tilbud til faste og nye kunder
- Projektering af UPS, lader- og batterisystemer
- Samarbejde med virksomhedens eksterne sælgere omkring prissætning
- Teknisk support til teknikere og bindeled til leverandører
- Bidrage til oplæring og uddannelse af teknikere
- Faglig sparring med projektledere og montører
- Medvirke ved idriftsættelser samt teknisk fejlsøgning
- Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation
m.v.

Som virksomhedens produktspecialist inden for Secure Power vil du få god brug for din tekniske viden om invertere, ensrettere, batterier, ladere, industri, power-elektronik m.v. Du bliver involveret i små og store projekter, som kan vare lige fra en dag og op til et halvt og et helt år. Du kan derfor forvente at have rigtig mange bolde i luften på én gang. Du skal derfor være god til selv at tilrettelægge dine opgaver og din tid.

Stillingen er meget alsidig og med god mulighed for både faglige og personlige udfordringer, når du dykker ned i de daglige udfordringer, tager ved lære af dem og dermed får mulighed for løbende at dygtiggøre dig.

Du tilbydes:
At blive en del af en virksomhed, som er i stor vækst. Du får en meget selvstændig stilling, som du i høj grad selv kan præge, og hvor du får frihed under ansvar til at løse dine opgaver.

Løn:
Du får en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer samt flexordning og sundhedsforsikring mv.

Egenskaber:
Du sætte en ære i at levere et godt stykke arbejde og er god til at se muligheder. Du har et positivt sind, et godt humør, er kvalitetsbevidst og serviceminded, og er klar på både at samarbejde og udføre selvstændige opgaver.

Det er vigtigt, at du er systematisk i din tilgang til dit arbejde og er i stand til at overskue el-tekniske problemstillinger og projekter.

Det forventes, at du har et godt overblik og derfor kan arbejde selvstændigt og struktureret samtidig med, at du besidder et godt drive, der bevirker, at der er et godt flow i dine opgaver.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet med projektering af UPS, lader- og batterisystemer.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som el-installatør, maskinmester eller el-ingeniør. Alternativt er du uddannet elektriker men har god erfaring inden for området.

Sprogkunder / EDB:
Du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og i tale og er en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
tic elkas har eksisteret i mere end 50 år, og i den tid er virksomheden vokset fra at være en lokal partner til at være en global partner.

Virksomheden er specialister omkring industrielle tekniske installationer (maskinanlæg, maskintavler, eltavler, service samt software) for mange af landets største virksomheder. Styrken er, at man kan levere den samlede el-tekniske pakke fra samme virksomhed, bl.a. understøttet af et koncept, som hedder We build on partnership, der har resulteret i lange/nære kunderelationer, men også høje forventninger fra kunderne.

Virksomheden har hovedkvarter i Skovlunde og en stor afdeling i Randers. Herudover haves et datterselskab i Litauen med samme funktioner, så der er meget samarbejde på tværs af lokationerne

tic elkas er i rivende udvikling og har i dag ca. 220 dedikerede og dygtige kollegaer, som venter på dig.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.ticelkas.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Skovlunde eller Sønderborg

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Produktspecialist/56423

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.