PROJEKTLEDER til industrielle varmepumpe-, køle–, og klimaanlæg (besat)

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Du får en specialistrolle, hvor du rådgiver og vejleder dine kunder til den optimale løsning

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af projektafdelingen, hvor du med reference til projektchefen får ansvaret for at køre projekter primært inden for industrielle køle- og varmepumpeanlæg, men også andre løsninger, som Svedan tilbyder sine kunder.

Du styrer projektet fra A til Z, idet du har ansvaret for projektet fra den første korrespondance og/eller dialog med kunderne til projektet installeres ude hos kunden.

Da virksomheden er kendt for sin specialistviden inden for industrielle løsninger inden for varmepumper, køle- og klimaanlæg, får du ofte en form for ekspertrolle i din dialog med kunder og rådgivere.

Der vil være god mulighed for faglig sparring med dine kollegaer i afdelingen på specifikke opgaver og naturligvis på de områder, hvor du endnu mangler viden.

Beregning af priser på baggrund af udbudsmaterialet ligger også på dit bord, ligesom du står for projektering af anlægget og for planlægning af montagen i værkstedet. Da du står for den primære dialog med kunden, er det også naturligt, at du følger op på installationen ude hos kunderne og er med til at sikre, at projektet afleveres rettidigt.

Du står for udarbejdelse af dokumentation og for disponeringen og planlægning af teknikernes arbejde. Medens formanden på pladsen har ansvaret for selve installationen, har du stadig det overordnede ansvar for, at kunden i sidste ende er tilfreds.

Afhængig af din erfaring, vil du både komme til at arbejde med de mindre projekter og med de helt store projekter til op mod 100 mio.

Du kommer til at arbejde på tværs af organisationen, som bindeled mellem projektafdelingen, værkstedet, og teknikerne, som står for installationen. Du får således en meget central rolle både i tilbuds-, planlægnings- og udførelsesfasen, og når projektet skal dokumenteres og dermed afsluttes.

Du får derfor en stor kontaktflade både intern i organisationen og eksternt, hvor du løbende har en tæt kontakt til kunderne primært telefonisk, men også face2face, hvis du skal ud og se, hvor løsningen skal implementeres eller, hvis du skal følge med i selve installationen.

Antallet af projekter, du kommer til at arbejde med, og deres størrelse, afhænger i høj grad af dit erfaringsgrundlag.

Du tilbydes:
Svedan er en virksomhed i hastig vækst, med et godt arbejdsmiljø og en god og uformel omgangstone. Du bliver en del af et travlt og hektisk miljø, med kompetente og engagerede kollegaer og der er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en virksomhed, der er inde i en spændende udvikling og vækst.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensions- og sundhedsforsikring.

Egenskaber:
Du er meget kvalitetsbevidst og ærekær med dit arbejde og er derfor en meget ansvarsbevidst og pålidelige person, der sætter en ære i, at levere dine projekter rettidigt. Da du kommer til at arbejde med flere projekter på én gang, kræver stillingen, at du er i stand til at holde mange bolde i luften på én gang.

Du arbejder struktureret og er samtidig meget detalje orienteret, hvilket bevirker, at du bevarer overblikket og formår at samle alle trådene i det enkelte projekt.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring fra lignende stilling, hvor du har fået en grundlæggende viden om termodynamik og/eller rørsystemer. Du har således god erfaring med projektering og projektstyring.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, VVS-ingeniør, VVS-tekniker eller andet relevant.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk og gerne engelsk i skrift og tale, og har du erfaring med AutoCAD og/eller SolidWorks er det en stor fordel. Ligesom det forventes, at du er en habil bruger af MS Office pakken og gerne BC365 eller andet ERP-system.

Det er en stor fordel, hvis du interesserer dig for, og har god erfaring med, PLC-programmering.

Virksomhedsbeskrivelse:
Svedan Industri Køleanlæg A-S tilbyder, og leverer nye varmepumpe -, køle –, og klimaanlæg samt udfører service på anlæg. Virksomheden er specielt kendt for sin store ekspertise inden for køleanlæg med naturlige kølemidler til proces anlæg og store industrielle varmepumper. Virksomheden er også leveringsdygtige i køleanlæg med naturlige kølemidler til komfort køl, klima- og IT køle anlæg, højkvalitets element køle- og fryserum m.v.

Der er dag 22 medarbejdere tilknyttet adressen i Greve.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: + 45 43434060.

Arbejdssted:
Greve

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Projektleder/55623

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.