FINANCE MANAGER (besat)

Som en del af teamet, som har ansvaret for udenlandske investorer, får du en international stilling med en bred kontaktflade

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver tilknyttet Financial Investor Reporting, som er en afdeling med ca. 30 dedikerede og fagligt dygtige kollegaer, der arbejder med spændende og meget alsidige opgaver for en fast portefølje af udenlandske investorer inden for Property Management. Du bliver en del af et team på 10 personer, der sidder med ansvaret for de udenlandske investorer.

Med ansvaret for 1-3 udenlandske investorer, hvor du bliver ansvarlig for de samlede leverancer til investorernes finans eller økonomiafdeling, får du en travl hverdag, hvor du er i tæt dialog med dine øvrige kollegaer, omkring at levere den finansielle rapportering, som investorerne fordrer.

Man ved aldrig hvad dagen bringer af udfordringer. Derfor får du en alsidig hverdag, hvor du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af økonomiske- og regnskabsmæssige problemstillinger, og hvor du derfor vil få god mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.

Du får blandt andet ansvaret for følgende:


- Udarbejdelse af måneds- og kvartalsvis finansiel rapportering

- Kvalitetssikring og udarbejdelse af finans- og likviditetsbudgetter

- Kvalitetssikring- og udarbejdelse af årsregnskaber

- Løbende dialog med relevante eksterne interessenter dvs. revisor m.v.

- Tæt samarbejde internt med Property Mangers, Financial Controllers, Portfolio Managers og øvrige kollegaer

Stillingen giver dig en bred kontaktflade og mange forskelligartede opgaver. Kunderne er vant til at blive serviceret på et højt niveau, men hos DEAS er man også opmærksom på Work-Life-Balance.

Du tilbydes:
Du tilbydes et job med et højt fagligt niveau og rig mulighed for at udvikle dig. Derudover bliver du en del af en social arbejdsplads, hvor samarbejde og sammenhold prioriteres højt, og hvor godt humør og grin er en del af hverdagen.

Der er fokus på det hele menneske, derfor respekteres Work-Life-Balance også af den øverste ledelse. Der er stor fokus på at bevare et godt sammenhold i afdelingen, men efter din oplæringsperiode vil der være god mulighed for, at du lejlighedsvis også arbejder hjemmefra.

Løn:
Du får en god lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er en ansvarsbevidst og meget selvstændig person, der er serviceminded og god til at overholde deadlines. Du er god til at styre din tid, fordi du forstår at arbejde målrettet, struktureret og med et godt overblik.

Erhvervserfaring:
En god regnskabsforståelse og erfaring fra en lignende stilling og gerne fra ejendomsadministration.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som revisor, HD(R), Cand. Merc., Cand. Merc. Aud. eller andet relevant.

Sprogkunder / EDB:
Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af Excel samt bruger af øvrige regnskabsprogrammer.

Det er naturligvis en fordel, hvis du har kendskab til Unik Bolig 4.

Virksomhedsbeskrivelse:
DEAS A/S er et ejendomsforvaltningsselskab med over 1.000 medarbejdere, der servicerer investorer, lejere og beboere fra kontorer i Danmark og Norden.

DEAS forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.600 erhvervs- og boligejendomme svarende til ca. 277 mia. DKK i Norden, som hovedsageligt ejes af institutionelle og private investorer samt ejer- og andelsboligforeninger.

DEAS er her ikke kun for de ejendomme, som de forvalter, men især for ejendommenes brugere. DEAS opgave er at skabe endnu mere værdi for investorer, lejere og beboere. Ikke bare i økonomisk forstand, men også i forhold til social, miljømæssig og menneskelig trivsel.

DEAS vil forbedre måden, vi lever på.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: +45 43434060.

Arbejdssted:
Frederiksberg

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Finance Manager/52223

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.