RESEARCHER - et fleksibelt studiejob

Du er selvmotiverende, vedholdende og med gode evner til fordybelse

Stillingsbeskrivelse:
Du skal kunne trives med at fordybe dig og arbejde med computeren som dit primære arbejdsredskab. Vores arbejde er meget datadrevet, hvorfor det er af stor betydning, at du forstår vigtigheden af håndtering af data og korrekt registrering.

Du får ansvaret for at researche efter relevante emner til de mange forskellige typer rekrutteringsopgaver, som vi arbejder med. Fælles for dem alle er, at vi bruger meget tid på at researche efter og kontakte relevante emner.

Det er typisk vores meget trofaste kunder, som sætter dagsordenen for det vi laver. Samtidig er vi også så heldigt stillet, at der løbende kommer nye spændende kunder til og ofte baseret på henvisninger fra vores mange tilfredse kunder.

Man siger jo at heldet ofte følger de flittige. Vi er kendt for at lægge et stort arbejde i den enkelte opgave og blive ved til den er løst. Dette på trods af, at det ofte er de meget svære rekrutterings- og Search opgaver, vi bliver stillet overfor. Dette betyder ikke nødvendigvis, at din arbejdstid er superlang, for typisk arbejder vores konsulenter 37 timer om ugen. Det betyder blot, at dagligdagen generel er travlt med mange Search-opgaver i spil på én gang. En ting er sikkert, du kommer aldrig til at kede dig hos os.

Du kommer i det daglige til at sidde sammen med og arbejde tæt sammen med en mindre gruppe af dedikerede kollegaer, som både forstår at arbejde meget selvstændigt og som en del af et team.


Du tilbydes:
En spændende og alsidig stilling i en mindre men meget velkonsolideret virksomhed i god udvikling.

Løn:
Du får en fornuftig løn, der vil modsvare dine kompetencer.

Egenskaber:
Du er en engageret og fleksibel person med et godt drive, og du er i stand til at fordybe dig i opgaverne samt at holde fokus.

Du arbejder struktureret og effektivt.


Erhvervserfaring:
Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med gennemgang og behandling af store mænger data.

Har du erfaring fra en teknisk virksomhed, er det en kæmpe fordel, da mange af vores kernekunder er tekniske.

Uddannelser:
Vi er åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkunder / EDB:
Det forventes, at du er flydende i dansk, kan klare dig på engelsk og at du er en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Profilpartners er en velkonsolideret rekrutteringsvirksomhed med snart 25 års anciennitet på markedet for rekruttering af ledere, specialister og generalister til et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder. Vi er kendt for at være dedikerede i vores arbejde og for at levere Search- og rekrutteringsløsninger af meget høj kvalitet.

Vi holder, hvad vi lover og går aldrig på kompromis med de løsninger, vi præsenterer for vores kunder. Vi er meget ærekære med vores arbejde og bestræber os altid på at yde vores bedste for at levere den optimale løsning til vores kunder.

Vi har højt til loftet og alligevel begge ben på jorden. Har du en god idé, gennemfører vi den gerne. Tonen er fri og meget direkte. I hverdagen bidrager humor og en uformel omgangstone til et inspirerende arbejdsmiljø og et godt fællesskab.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: + 45 43434060.

Arbejdssted:
Birkerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Researcher/48323

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.