REGNSKABSCHEF

Til international stilling i velkonsolideret dansk selskab med svensk moderselskab

Stillingsbeskrivelse:
Som Regnskabschef hos PMC Hydraulics A/S, får du en meget selvstændig stilling, hvor du bliver ansvarlig for alt inden for økonomi & regnskab i det danske selskab. Du refererer til virksomhedens CFO, som sidder i moderselskabet Sverige,

Med én anden medarbejder i afdelingen betyder det, at der er tale om en stilling, som er meget hands-on - og hvor du derfor skal være indstillet på at deltage i en stor del af det daglige arbejde.

Du er ansvarlig for, at regnskabsafdelingen får løftet de mange forskellige opgaver. Det være sig bogføring, afstemninger, debitor- og kreditorstyring, likviditetsstyring, udarbejdelse af perioderegnskaber, måneds- og kvartalsrapporter m.v.

Du evner at gøre årsregnskabet klar til revisor og står for den løbende rapportering til Sverige.

Stillingen som regnskabschef giver dig muligheden for at få en bred national og international kontaktflade, idet du kommer til at have dialog med både dine danske kollegaer og interessenter i Danmark samt med dine kollegaer i moderselskabet i Sverige.

Der vil være god mulighed for sparring med de øvrige regnskabschefer, som sidder på lignende poster i de andre nordiske lande. På baggrund af din brede indsigt í de forskellige opgaver, inden for økonomi & regnskab, fungerer du som den svenske ledelses forlængede arm, når det gælder selskabet i Danmark.

Du er ansvarlig for, at alt der har med økonomi og regnskab at gøre, i det danske selskab, fungerer og bliver indleveret inden for deadline.

Du forventes have godt styr på relevant dansk lovgivning og er dén, der står for kontakten til banker, forsikringsselskaber, advokater m.v. Du får en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver og en stor frihedsgrad til selv at tilrettelægge afdelingens opgaver.

Du tilbydes:
En selvstændig stilling i en spændende teknisk virksomhed, hvor du vil få god mulighed for selv at sætte dit præg på, hvordan opgaverne skal løses i afdelingen fremadrettet.

Løn:
Du får en god lønpakke, som matcher dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er typen, der gerne vil sidde med eneansvaret for regnskabet, og du er meget selvkørende. Du tager ejerskab og er i stand til at planlægge din arbejdsdag, så du når dine deadlines.

Du er engageret og har et godt drive, samtidig med du er klar i din kommunikation med andre. Du har flair for tal og stiller krav til dig selv i dit arbejde.

Erhvervserfaring:
Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har siddet alene med ansvaret for hele regnskabet - gerne i en international virksomhed

Uddannelser:
Ansøgere med uddannelse inden for regnskab/økonomi foretrækkes.

Sprogkunder / EDB:
Du taler og skriver flydende dansk og engelsk og kan begå dig på de Skandinaviske sprog. Du har en god forståelse for IT og har du kendskab til MS Dynamics er det en fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
PMC HYDRAULICS A/S er en del af PMC Hydraulics Group er Nordens førende leverandør af hydrauliske løsninger til Industrien.

Vi designer, udvikler og konstruerer komplette hydrauliksystemer og sælger komponenter.
Gruppens knowhow omfatter også elektromekanik og smøresystemer, hvilket giver en unik mulighed for at tilbyde kunderne en samlet løsning.

PMC HYDRAULICS GROUP omsætter for ca. 1,0 milliarder SEK og har ca. 400 ansatte i Europa og Asien. PMC Hydraulics Group er en del af Dacke Industri og er 100 % ejet af Nordstjernan.

Arbejdssted:
Ballerup

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Regnskabschef/46421

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.