REGNSKABSCHEFENS HØJRE HÅND / REGNSKABSMEDARBEJDER

Til 30 timers stilling med meget alsidige opgaver

Stillingsbeskrivelse:
Du får god mulighed for at være med til at forme din egen stilling på baggrund af din brede erfaring med opgaver inden for økonomi & regnskab. Du sidder sammen med en meget lattermild og positiv regnskabschef, som det er tanken, at du skal aflaste mest muligt samtidig med, at du fungerer som dennes backup under ferie og sygdom.

Du kommer derfor til at arbejde meget selvstændigt med en bred vifte af opgaver, som spænder lige fra finansbogføring, debitor- og kreditorstyring, diverse afstemninger og betalinger, fakturering, lønninger mv. Ligesom du naturligvis bidrager ved månedsafslutninger og årsafslutningen, som regnskabschefen står for. Virksomheden står overfor at skulle implementere SAP Business One, hvilket du også kommer til at deltage i - ikke som tovholder men som bidragsyder. Det samme diverse interne processer og systemer, som løbende skal opdateres og videreudvikles.

Fakturering af projekter og reservedele, som også bliver ét af dine ansvarsområder, er en sjov opgave, som kræver godt overblik og logisk tankegang, når du skal sikre, at alt bliver faktureret på de meget forskelligartede projekter.

I forbindelse med momsafstemninger får du mulighed for at sidde med almindelig moms og EU-moms. Har du ikke erfaring med dette, får du god mulighed for at lære det med det samme eller på sigt.

Da du bliver en del af et lille dynamisk team, der alle løfter i flok forventes det, at du er fleksibel og omstillingsparat og ikke for fin til noget. Du står for ferieplanlægning og fraværsregistrering, er kontaktperson til diverse eksterne leverandører og får ansvaret for at administrere Brobizz og benzinkort mv. Derudover skal du være indstillet på at besvare telefoner og generelt bidrage til at få dagligdagen til at fungere.

Du tilbydes:
At blive en del af et meget dedikeret team, som gerne løfter i flok og får samtidig god mulighed for at arbejde meget bredt inden for økonomi og regnskab.

Løn:
Du får en fast løn, der modsvarer din kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Egenskaber:
Du er en omhyggelig og engageret person, som brænder for at arbejde med tal og, som besidder en vis interesse for IT. Du er ærekær med dit arbejde og trives med at arbejde bredt med de forskellige opgaver indenfor regnskab. Du er serviceorienteret og fleksibel, og ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver.

Erhvervserfaring:
Flere års erfaring indenfor bogføring og bogholderi gerne fra en international virksomhed. Du har derfor erfaring med bredden i en regnskabsafdeling herunder erfaring i både debitor- og kreditorstyring.

Erfaring med løn til timelønnede er en fordel

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker engelsk i skrift og tale og kan du begå dig på tysk, er det en fordel. Det forventes, at du tidligere har arbejdet med SAP således, at du er i stand til at byde ind til implementeringsprocessen med din erfaring.

Virksomhedsbeskrivelse:

Arbejdssted:
Albertslund

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Højre hånd/45621

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.