REGNSKABSANSVARLIG

Du vil få stor frihed til selv at planlægge din tid og dit arbejde og få mulighed for at aftale en ugentlig hjemmearbejdsdag

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af den afdeling i Dansk Erhverv, der leverer regnskabsservice til mere end 100 brancheforeninger og fonde. Vi er er på udkig efter en fagligt dygtig og selvstændigt arbejdede person, som kan indgå som del af teamet, og som kan sidde alene med ansvaret for alt inden for økonomi og regnskab for flere brancheforeninger.

Du kommer til at arbejde med mange forskelligartede opgaver inden for økonomi og regnskab for de brancheforeninger og fonde, som du får ansvaret for.

I det daglige sidder du sammen med det øvrige team, hvilket giver god mulighed for sparring og styrkelse af den unikke teamånd, hvor man hjælper og spiller hinanden gode.

Du får som nævnt ansvaret for egne foreninger og fonde, men skal også være indstillet på at byde ind og hjælpe dine kollegaer, hvis behovet opstår.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

- Finansbogføring
- Debitor - og kreditorstyring
- Beregning og opkrævning af kontingenter
- Diverse afstemninger
- Moms- afstemninger og afregninger
- Udarbejdelse af materiale til revisor herunder også opstilling af årsrapport
- Udarbejdelse af budget
- Sparring med kollegaer

Der er tale om en meget udadvendt og alsidig stilling, hvor du vil være i løbende dialog med din leder og kollegaerne på kontoret og naturligvis de ansvarlige i brancheforeningerne.


Du tilbydes:
Du bliver en del af en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrence kraft for medlemmerne.

Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

Kulturen i Dansk Erhverv er kendetegnet ved, at man er handlekraftige, netværksorienterede, og at man gerne spiller hinanden gode.

Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsprocesser og et godt samarbejde baseret på gode netværksrelationer og faglige fællesskaber, hvilket vil give dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Løn:
Du får en god løn, der svarer til dine kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring, betalt mobil, bredbånd m.v.

Egenskaber:
Du er selvstændigt arbejdende og samtidig en god teamplayer, der er kvalitetsbevidst, og som arbejder struktureret og systematisk med arbejdsopgaverne.

Du har gode evner til at skabe dig et godt overblik over systemer og forretningsgange og arbejder godt med frihed under ansvar. Du er vant til selv at planlægge og strukturere din tid.

Du er omhyggelig og ærekær med dit arbejde, men ønsker at komme ud over stepperne. Du er derfor vant til at tage ansvar og have flere bolde i luften på en gang.

Du er serviceminded, engageret og god til at overholde deadlines og yder gerne en ekstra indsats, hvis det er nødvendigt.

Du besidder et godt gå-på-mod og tager gerne ansvar for at servicere flere medlemsorganisationer på en gang.

Erhvervserfaring:
Du har minimum 5-10 års erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet med en bred palette af regnskabsmæssige opgaver.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du tidligere har arbejdet i et revisionsfirma.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men det er klart en fordel, hvis du har uddannet dig inden for økonomi og regnskab.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk i skrift og tale og har kendskab til engelsk.

Du er en habil bruger af IT.

Du er vant til at arbejde med Excel, og har du erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Navision, er det en fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
Som en af de førende erhvervs- og arbejdsgiverorganisationer tilbyder Dansk Erhverv rådgivning inden for medarbejder- og virksomhedsforhold og politisk gennemslagskraft.

Organisationen handler hver dag på vegne af 18.000 medlemsvirksomheder og flere end 100 brancheforeninger.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for et af verdens mest handlekraftige erhvervsliv og bestræber sig derfor på at skabe konkrete resultater og de bedste rammevilkår for dets medlemmer.

I Dansk Erhverv er visionen, at der hver dag arbejdes for, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i for at fremtidssikre velstanden og velfærden.

Kulturen i Dansk Erhverv er kendetegnet ved, at man er handlekraftig, netværksorienterede og samarbejdsorienterede.

Læs mere om organisationen her: www.danskerhverv.dk.

Dansk Erhverv mener, at mangfoldighed gør os stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse og opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse m.v.

Økonomiafdelingen i Dansk Erhverv består i dag af i alt 33 medarbejdere, hvoraf de 14 er tilknyttet teamet, som du bliver en del af.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf. 43 43 40 60.

Arbejdssted:
København tæt på offentlige transportmidler

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Regnskabsansvarlig/43722

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.