PRODUCT MANAGER med ansvar for industrielle produkter

Du bliver produktsansvarlig for en del af virksomhedens industrielle produkter i hele Danmark, og refererer til Head of Product Management

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver ansvarlig for flere produktområder inden for industrielle komponenter bl.a. Power Supply, UPS, batterier, automatsikringer, lyn og transientbeskyttelse.

Det forventes derfor at du holder dig teknologisk opdateret inden for områderne, gennemføre produkttræning for kunder og kolleger i salg samt opbygge og formidle viden om markeds- og konkurrentforhold, herunder priser, leveringsforhold og teknologi.

Derudover skal du understøtte virksomhedens sælgere i kundesager samt yde direkte, teknisk kundesupport inden for dine produktområder – ofte i samarbejde med produktansvarlige kolleger hos moderselskabet i Tyskland. Du får en grundig introduktion og uddannelse inden for produktområderne – det foregår dels på vores kontor i Hvidovre og Kolding, dels på hovedkontoret i Tyskland.

Du deltager løbende på messer, interne salgsmøder, seminarer og produkttræning både i Danmark og i udlandet. Du skal derfor være indstillet på, at stillingen indeholder ca. 50 rejsedage årligt.

Du tilbydes:
Et spændende job med mange udfordringer i en international og innovativ virksomhed med et stærkt brand i stor vækst.

Du bliver en del af en arbejdsplads med god og positiv omgangstone, fleksibilitet i planlægningen af arbejdsdagen, en flad og uformel organisation og mange års anciennitet på markedet.

Løn:
Du tilbydes en lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer med firmabil, sundhedsforsikring, pension og hjemmearbejdsplads.

Egenskaber:
Dine vigtigste personlige egenskaber er at være proaktiv og initiativrig i forbindelse med opgaver for både kunder og sælgere og ikke mindst at være struktureret og vedholdende til opgaverne er afsluttet.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har haft produktansvar, salgsorienteret funktion og erfaring fra den industrielle industri.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som automatiktekniker, el-installatør, elektronikingeniør, elektroingeniør eller lign.

Sprogkunder / EDB:
Du er god til engelsk og er vant til at arbejde med MS Office pakken samt CRM-systemet Super Office. Det forventes, at du er i stand til at tale og skrive engelsk på et højt niveau, og har du kendskab til tysk, er det en fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
Phoenix Contact GmbH & Co. er repræsenteret i hele verden og er førende inden for sit felt. Det er et velfungerende selskab, og et selskab, der altid går efter at løse sine opgaver professionelt med et menneskeligt ansigt.

Du kan læse mere på virksomhedens hjemmeside www.phoenixcontact.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners
på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Storkøbenhavn

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Product Manager/42120

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.