INTERNATIONAL AREA SALES MANAGER (besat)

Du får ansvaret for salget af JVL´s egenudviklede integrerede motorer

Stillingsbeskrivelse:
Du får ansvaret for salget af JVL´s egenudviklede integrerede motorer i en stilling, hvor din primære opgave bliver at finde og opbygge nye industrikunder og forhandlere på udvalgte markeder med fokus på følgende lande: Frankrig, Spanien, Østeuropa, Sverige og Finland. Du skal derfor forvente, at der vil være ca. 40 rejsedage p.a. i stillingen.

Du overtager stillingen fra en erfaren sælger med mange års anciennitet i firmaet, og du vil få en god oplæring i produkter og løsninger samt introduktion til de eksisterende kunder, som du overtager ansvaret for.

JVL sælger allerede sine løsninger til mange kendte virksomheder bl.a. Boeing, Bosch, Airbus, Novo, Vestas, Tesla, Audi, VW m.fl., hvorfor du får mulighed for at repræsentere velrenommerede produkter og løsninger, som er blandt de førende på markedet.

Så snart du har fået et godt overblik over produktprogrammet og kunderne, forventes det, at du selv formår at videreudvikle forretningsområdet og på sigt blive virksomhedens ekspert på området.

Som en naturlig del af dit job deltager du også på diverse messer i udlandet.

Du refererer i det daglige til den administrerende direktør som er en af medejerne af virksomheden. Denne vil give dig stor frihed til selv at sikre gode resultater og udvikling indenfor dit område, bare du når dine mål.

Du tilbydes:
Du tilbydes at blive en del af en meget succesfuld virksomhed i rivende udvikling, der har til huse i meget flotte og lyse omgivelser i deres firmadomicil i Birkerød.

Der er en meget familiær omgangstone og alle afdelinger i virksomheden er fælles om at nå de mål, der er opstillet.

Løn:
Du får en god løn efter kvalifikationer samt pensionsordning m.v.

Egenskaber:
Du er en ansvarsbevidst og selvstændigt arbejdende person, der er samvittighedsfuld og pligtopfyldende med dine arbejdsopgaver. Da vækst primært skal komme fra eksportsalg, skal du kunne tale og skriver engelsk og gerne et sprog mere.

Du har stor drivkraft og motiveres af at opbygge et forretningsområde og være den førende i virksomheden på dit felt. Du er villig til at give, hvad der skal til - i samarbejde med dygtige og dedikerede kollegaer.

Du deler virksomhedens ambition om at være størst og bedst, og brænder for at vise, hvad du kan. Det forudsættes, at du kan lide en travl hverdag i en spændende, foranderlig og vækstorienteret branche. Altafgørende for din succes er, at du kan skabe og fastholde de relationer og åbne døre.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring med salg af automatiseringskomponenter og gerne motorstyringer.
Det er ydermere en fordel, hvis du har erfaring med industrielle Ethernet systemer (ProfiNET, EthernetIP m.v.) samt gear, mekanik og PLC programmering.

Uddannelser:
Du har en teknisk uddannelse eller har flair for teknik og tillært dig den viden, der skal til for at kunne udfylde denne stilling.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale og behersker gerne yderligere et sprog.

Du er en erfaren bruger af Ms Office Pakken, og har du kendskab til Microsoft Dynamics, er det en fordel.


Virksomhedsbeskrivelse:
JVL A/S er et 100% danskejet firma, som i 34 år har udviklet og produceret integrerede step- og servomotor styringer til brug inden for robotter og industriautomatisering.

Virksomheden er ISO9001 certificeret og slutkunderne tæller bl.a.: Boeing, Bosch, Airbus, Novo, Vestas, Tesla, Audi, VW m.fl.

En stor del af virksomheden omsætning sker i udlandet via net af egne kontorer og forhandlere i Europa og USA og virksomheden er kendt for at have stabile medarbejdere, der bliver i virksomheden i mange år.

Se meget mere om virksomheden på www.jvl.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Birkerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.