KØRSELSLEDER

Som får ansvaret for kundekontakt og planlægning af chaufførernes opgaver

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en de af en virksomhed i rivende udvikling, hvor der er korte beslutningsprocesser og meget fokus på medarbejdernes trivsel.

Du kommer til at sidde på en af de mest centrale poster i virksomheden, som den ansvarlige for at planlægge og fordele opgaverne mellem chaufførerne.

Du disponerer arbejdet på ca. 10 biler dagligt og flere nye biler kommer løbende til i takt med at virksomheden udvikler sig. Hver bil er ude på 1-10 opgaver hver dag, så du forventes at være i stand til at have rigtig mange bolde i luften på én gang.
Erfaring med koordinering af transporter er et must, da der i høj grad er tale om, at chaufførerne bliver sendt ud på opgaver, som kræver specialistviden.

I det daglige vil der være en stor kontaktflade til både kunder og chauffører. Det vil være dig, som chaufførerne ringer til, hvis de har spørgsmål eller problemer. Du har ansvaret for at planlægge chaufførernes tid optimalt, samt er den der sikrer, at fravær bliver dækket af andre og, at vagtplanen fungerer.

Da det også er dig, der står for fakturering af de enkelte opgaver, sikrer du, at timesedler bliver indleveret og, at de stemmer overens med det udførte arbejde.

I samarbejde med chaufførerne, som har ansvaret for deres egen bil, har du det overordnede ansvar for at bilen altid fungerer, og at det nødvendige udstyr er indkøbt. Du bliver også ansvarlig for at sikre, at diverse syn bliver overholdt.

Der vil være et tæt samarbejde med Ejerlederen i det daglige. Du er derfor med hvor tingene sker og vil have god mulighed for at være med til at præge måden tingene kører på, og dermed også virksomhedens udvikling på sigt.

Du tilbydes:
At blive en del af en virksomhed, der er i god udvikling, hvor du kan blive en aktiv deltager i de daglige beslutningsprocesser.

Løn:
Du får en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er en fleksibel og robust person, der er i stand til at have rigtigt mange bolde i luften på én gang. Du er en god realitionsopbygger, der kan tale med mennesker på alle niveauer. Du trives med at sidde med mange forskellige administrative opgaver.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har siddet med mange administrative opgaver og været vant til at sidde og koordinere et vist antal chauffører.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og er vant til at arbejde med IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Vores kunde, som er specialist inden for sit felt, er en velrenommeret virksomhed i vækst.

Arbejdssted:
Nordsjælland

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Kørselsleder/35221

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.