SALGSANSVARLIG med potentiale til salgschef

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Til spændende karrierestilling, hvor du får ansvaret for salget af kosttilskud på det danske marked og for opbygning af en salgsorganisation på sigt

Stillingsbeskrivelse:
Mulighederne for at sætte dit præg på virksomhedens fortsatte udvikling, er stor i denne udfordrende stilling, der både er strategisk og meget operationel.

Med reference til Region Manageren, som sidder i Finland, kommer du til at stå for salg og markedsføring af virksomhedens brede produktprogram indenfor kosttilskud.

Produkterne markedsføres og sælges til apoteker og helsekostforretninger som den primære målgruppe både direkte til uafhængige butikker og gennem butikker tilknyttet et kædesamarbejde.

Du overtager en skare af eksisterende kunder i Danmark, som du videreudvikler relationerne til samtidig med, at du løbende kontakter nye potentielle kunder beliggende både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Da dit salgsdistrikt dækker hele Danmark skal du forvente, at der vil være ca. 20 overnatninger p.a. i forbindelse med planlagte besøg i Jylland.

Du arbejder tæt sammen med den ansvarlige for marketing, som sidder på kontoret i Gentofte. I sparrer omkring salget og de marketingtiltag, som løbende igangsættes.

Samtidig fungerer din kollega også som backup for dig, når du er i marken. Du er den inspirerende og motiverende kollega, der gerne giver den en ekstra skalle for at nå de opsatte mål, og som gerne byder ind med gode ideer til diverse tiltag både på salgs- og marketingsiden.

Selvom du også står for udarbejdelsen og realisering af de strategiske planer, forventes det, at du er meget proaktiv på salgssiden, og at du derfor tilbringer meget af din tid på kundebesøg ude i marken.

Du bliver ansvarlig for at registrere alt vedrørende dine kunder i virksomhedens CRM system, ligesom du står for at rapportere til moderselskabet både ugentligt og månedligt.

Når du har bevist dit værd og har dannet fundamentet for en udvidelse af sælgerstaben, kommer du til at stå for opbygningen af en professionel salgsorganisation, som du naturligvis får ansvaret for.

På sigt vil der også være mulighed for at få ansvaret for hele den danske organisation, hvis du er den meget ambitiøse person, som gerne vil have mere ansvar på sigt.

Du tilbydes:
En international stilling i en anerkendt og velkonsolideret virksomhed med mange års erfaring på markedet, og hvor du har god mulighed for rimeligt hurtigt at skabe gode resultater og dermed skabe grobund for en succesfuld karriere i Vitabalans.

Løn:
Du får en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer og resultater, pensionsordning og firmabil.

Egenskaber:
Vi søger en udadvendt og proaktiv person, der er meget selvmotiverende og målorienteret, - men samtidig også en god holdspiller. Du er typen, der arbejder godt igennem og du er god til både at opdyrke og skabe gode kunderelationer, og er i den forbindelse vant til at begå dig. Du interesserer dig for kost og helbred og kan tale med alle typer mennesker.

Du vil derfor have nemt ved at formidle dit budskab og være i dialog med mange forskellige mennesker. En meget målorienteret og dynamisk person med ambitioner om hurtigt at skabe vækst, vil passe godt ind i virksomheden.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med salg til detailhandlen, hvor du både har været vant til at håndtere dialogen med butikkerne direkte og med kædekontorerne.

Har du erfaring indenfor pharma/health food kan det være en fordel. Du er typen der gerne går forrest og som forstår værdien af at være meget synlig ude hos kunderne.

Uddannelser:
Virksomheden er åben for forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale og er en erfarne bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Vitabalans, der er en familieejet finsk farmaceutisk virksomhed grundlagt i 1980, har i dag hovedkontor og produktion i Finland og 13 datterselskaber fordelt i 12 Europæiske lande.

Virksomheden udvikler, fremstiller og markedsfører receptpligtige lægemidler og håndkøbsmedicin, medicinsk udstyr og kosttilskud til rimelige priser, i høj kvalitet, der understøtter en sund livsstil.

Virksomheden er i rivende udvikling med et mål om at blive en endnu vigtigere spiller i de udvalgte markeder ved at vokse sammen med kunderne, i det de stærke og langvarige kunderelationer er nøglen til succes.

Virksomhedens produktsortiment dækker over de mest anvendte receptpligtige lægemidler og håndkøbsmedicin. Ud over lægemidler tilbyder Vitabalans en bred vifte af kosttilskud, der understøtter en sund livsstil.

Som led i en strategi om at fortsætte den positive vækst i Danmark, søger vi en dygtig person, der kan være primus motor på at vækste salget i Danmark og på sigt også være med til at udvikle virksomheden på det strategiske plan.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på telefon: 43434060.

Arbejdssted:
Gentofte/Danmark

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Salgsansvarlig /31121

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.