LAGERANSVARLIG

Selvstændig med god talforståelse og evnen til at holde overblikket

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver ansvarlig for lageret og indgår i et team bestående af 2 personer. Du får en meget alsidig stilling, hvor du kommer til at beskæftige dig med opgaver lige fra varemodtagelse, registrering af varer, til pluk og pak, samt afsendelser.

Derudover vil opgaver som fakturering, opfølgninger m.v. være opgaver, som du kommer til at tage dig af i det daglige.

Da der er tale om en meget fleksibel stilling, må du være indstillet på, at du også skal gå til hånde med de mere tidskritiske opgaver, samt vedligeholde lageret, så det fremstår pænt og nydeligt. Du skal derfor have en god ordenssans, og kunne håndtere en til tider hektisk hverdag.

Du tilbydes:
En fast stilling i en spændende danskejet virksomhed, der er i god udvikling, og hvor der er tradition for, at medarbejderne bliver i mange år.

Løn:
En fast løn efter kvalifikationer samt pension, sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er en selvstændig og initiativrig person, som forstår at holde hovedet koldt. Du er typen, som har en struktureret arbejdsform samtidig med at du ikke står tilbage når der skal arbejdes med mere kreative opgaver.

Du forstår at prioritere dine arbejdsopgaver og koncentrere dig om det væsentlige. Du forstår vigtigheden af et godt teamwork, og er ikke bleg for selv at tage ansvar.

Da det er komplicerede varenumre du har med at gøre, er det vigtigt, at du er god til tal og har øje for detaljen.

Erhvervserfaring:
Vi forventer at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med tilsvarende opgaver.

Uddannelser:
Virksomheden er åben for uddannelsesmæssige baggrunde, men har du kendskab til elektronik og mekanik, vil det være en fordel.

Sprogkunder / EDB:
Det forventes at du taler og skriver dansk og at du kan klare dig på engelsk.

Du er rutineret bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
JVL Industri Elektronik A/S er en 30 år gammel virksomhed i vækst, som har specialiseret sig indenfor integration af elektronik i step- og servomotorer baseret på de nyeste regulerings- og power elektronikteknologier.

Salget foregår i USA, England og Tyskland via egne kontorer og via forhandlere i Europa, Asien og USA.

Virksomhedens kunder spænder bredt fra flyproducenter (Airbus, Boeing og NASA) til medico (Novo Nordisk m.fl.) og sol/vind energi (Vestas).

Se meget mere om virksomheden på www.jvl.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Birkerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Lageransvarlig/27320

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.