KREDITORBOGHOLDER (besat på under 2 uger)

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Du brænder for at arbejde 80% af din tid med kreditorstyring og resten af tiden med debitorstyring og rejseafregninger.

Stillingsbeskrivelse:
Du får en travl hverdag med mange bolde i luften, når du får ansvaret for at arbejde med kreditorer fra A til Z, hvilket er et ansvarsområde, som kommer til at fylde det meste af din dag.

Du kommer til at arbejde med alle de gængse opgaver inden for kreditorområdet bl.a. registrering af fakturaer, afstemninger og udligning af konti, bogføring, klargøring af betalinger, vedligeholdelse af kreditorkartoteket samt opgaver i forbindelse med månedsluk m.v.

Stillingen kræver, at du har sans for detaljen og besidder et godt overblik, når du håndterer den betydelige mængde fakturaer, som kommer ind hver dag. Er der divergens på en ordre, er du i dialog med den ansvarlige.

Du får en meget central rolle og en bred kontaktflade i hele organisationen i det daglige. Der vil være løbende mailkorrespondance med dine kollegaer på fabrikken i Litauen, som står for det meste indkøb samt med lagermedarbejderne i Randers og Skovlunde.

Da alle fakturaer bliver indlæst elektronisk, vil du også skulle verificere bilag og generelt assistere ved fejlfinding og fejlretning i systemet.

Virksomheden står overfor at skifte ERP system fra Navision til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Du vil også blive involveret i kortlægning af arbejdsprocesserne og få god mulighed for at byde ind med dine ideer til, hvordan processerne løbende kan blive optimeret i fremtiden.

I forbindelse med rejseafregninger, som kører automatisk, kontrollerer du at alle bilag er til stede, og sikrer den korrekte kontering.

Du bliver en del af et engageret team på 4 personer, der er tilknyttet regnskabsafdelingen, og referer i det daglige til økonomichefen. Du bliver en del af en velfungerende afdeling, der gør meget ud af, at der er en god stemning, hvor man gerne hjælper hinanden og med plads til et godt grin.

Alle sætter en ære i at levere god service til virksomhedens interne og eksterne interessenter.

Du tilbydes:
At blive en del af en dynamisk virksomhed, som er inde i en spændende udvikling.

God mulighed for at være med til at præge både din egen stilling og den måde, som virksomheden arbejder på inden for dit ansvarsområde.

Der er løbende mange sociale arrangementer, som du får mulighed for at deltage i.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, fritvalgsordning og sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er en udadvendt og energisk person, der samtidig er meget struktureret og har et godt overblik.

Du brænder for kreditorer og har en høj grad af faglighed inden for området.

Du arbejder godt selvstændigt og trives med at være en del af et team.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet med kreditorer.

Uddannelser:
Virksomheden er åben for forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkunder / EDB:
Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale og er en rutineret bruger af IT. Virksomheden skal overgå fra Navision til Microsoft Dynamics 365 Business Central, hvorfor det vil være en stor fordel, hvis du har arbejdet med disse programmer.

Virksomhedsbeskrivelse:
tic elkas har eksisteret i mere end 50 år, og i den tid er virksomheden vokset fra at være en lokal partner til at være en global partner.

Virksomheden er specialister omkring industrielle tekniske installationer (maskinanlæg, maskintavler, eltavler, service samt software) for mange af landets største virksomheder. Styrken er, at man kan levere den samlede el-tekniske pakke fra samme virksomhed, bl.a. understøttet af et koncept, som hedder We build on partnership, der har resulteret i lange/nære kunderelationer, men også høje forventninger fra kunderne.

Virksomheden har hovedkvarter i Skovlunde og en stor afdeling i Randers. Herudover haves et datterselskab i Litauen med samme funktioner, så der er meget samarbejde på tværs af lokationerne

tic elkas er i rivende udvikling og har i dag ca. 200 dedikerede og dygtige kollegaer, som venter på dig.

Du kan læse mere om stillingen her: www.ticelkas.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Skovlunde

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Kreditorbogholder / 26623

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.