ØKONOMIMEDARBEJDER

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Til spændende karrierestilling i velkonsolideret mobilselskab

Stillingsbeskrivelse:
Som regnskabsmedarbejder hos Lebara bliver du en del af en dynamisk virksomhed, der har fokus på det gode samarbejde og på at skabe de bedste rammer for faglig og personlig udvikling for medarbejderne. Med reference til virksomhedens Head of Finance vil du derfor få en stilling, som kan tilbyde dig mange og meget forskelligartede faglige udfordringer inden for tal-analyse, rapportering m.v.

Du spiller en central rolle som en del af virksomhedens Finance team omkring udarbejdelse af analyser og rapporter, der understøtter forretningen. Du bliver ansvarlig for at levere rapportering, analyser og indsigt til udvikling og eksekvering af Lebaras operationelle fokus. Du får væsentlig indflydelse på egne opgaver samt muligheden for at udvikle både dig selv og funktionen. Du får således en sjælden mulighed for at arbejde selvstændigt i en professionel, men uformel, organisation, hvor du bliver en betydelig medspiller i dagligdagen.

Du kommer til at arbejde med rapportering, business cases og er dermed medvirkende til at sikre datagrundlaget til de kommercielle beslutninger. Med din proaktive tilgang til arbejdet tager du også ansvar for løbende eksekvering og opfølgning på de fokusområder, som du har ansvaret for.

Nogle af din primære ansvarsområder vil være følgende:

Sikre løbende rapportering af performance til ledelse i Danmark og HQ i London
Udarbejde og præsentere analyser herunder håndtering af store datamængder fra forskellige kilder
Deling og opsamling af kommerciel viden på tværs af organisationen
Sikre kvalitet og fact-based input til den kommercielle del af budget & forecasting processen
Udarbejde materiale til løbende business Reviews
Udfordre organisationen og processer så effektivitet og profitabilitet øges
Være tovholder på kommercielle- og planlægningsprojekter
Modellering i Excel, samt vedligeholdelse af modeller og templates
Ad-hoc opgaver

Da der er tale om en karrierestilling, er virksomhedens ledelse indstillet på, at du arbejder tæt sammen med Finance Manageren i det daglige. Denne fungerer som sparringspartner og vil også hjælpe dig med at blive sat grundigt ind i de arbejdsopgaver, du ikke har erfaring med.

Stilling giver dig derfor unikke muligheder for både faglig og personlig udvikling, idet du vil få alle de udfordringer, du måtte ønske dig. Des mere du kan aflaste og supplere Finance Manageren i dennes arbejde, des bedre. Det vil derfor kun være dine egen lyst og evner, som sætter grænserne for, hvilke opgaver, som du vil blive involveret i.

Du tilbydes:
En spændende stilling med stort ansvar og stort potentiale i et fagligt udfordrende miljø. Gode arbejdsforhold og et uformelt arbejdsmiljø i gode omgivelser med base på Østerbro i København. Du får en alsidig stilling med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder også internationalt.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring

Egenskaber:
Du er en kommercielt orienteret, analytisk og talstærk person med et stort drive og fokus på resultater. Du er matematisk og analytisk stærk - med evne til at overskue mange opgaver på en gang og gennemskue komplekse sammenhænge og tal.

Er stærk på dataanalyse med fokus på at finde historier og tendenser i tallene og formidle dem. Du har god forståelse for, hvad der driver en kommerciel forretnings succes. Du har et stærkt drive for at løse problemer og levere resultater.

Samtidig besidder du gode kommunikationsevner og er god til at opbygge relationer.

Erhvervserfaring:
Du er nyuddannet eller har nogle års erfaring fra lignende stilling, hvor du har siddet med opgaver inden for FP&A / analyse.

Du har erfaring med digital analyse og rapportering og erfaring med udarbejdelse af PowerPoint præsentationer, der formidler budskabet.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkunder / EDB:
Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.

Er meget stærk i Excel og har erfaring med Power BI eller lignende Business Intelligence system og er fortrolig med PowerPoint eller lignende værktøjer til præsentation af data.

Virksomhedsbeskrivelse:
Lebara er et uafhængigt dansk mobilselskab, der er en del af Lebara Group, som er et teleselskab, der leverer tjenester ved hjælp af MVNO-forretningsmodellen (Mobile Virtual Network Operator) i Storbritannien, Frankrig, Danmark, Holland og Tyskland. Lebara leverer mobiltelefoni baseret på måneds-/ pakkeløsninger i disse lande.

Lebara, der har en 3 cifret mio. omsætning i Danmark er i rivende udvikling. Globalt set har koncernen ca. 1000 medarbejdere i de 5 lande, og i DK er der i dag 24 medarbejdere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Østerbro i København

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

ØKONMIMEDARBEJDER/96822

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.