DYNAMICS NAV-SPECIALIST

Har du lyst til at være del af en succesfuld transport- og logistikvirksomhed i rivende udvikling, er muligheden her!

Stillingsbeskrivelse:
Du får en meget alsidig stilling, hvor du bliver ansvarlig for implementering og support af Dynamics NAV løsninger internationalt. NTG ekspanderer ekstremt hurtigt og i takt med, at der kommer nye kontorer internationalt, skal NAV sættes op til at understøtte samarbejdet. Du får derfor en meget afvekslende hverdag, hvor opgaverne omhandler alt lige fra opsætning af et nyt selskab i USA til support af en bogholder i Tyrkiet.

Stillingen kræver derfor, at du er god til at sætte dig ind i og forstå de forskellige integrationsmæssige problematikker, som kan opstå, når Navision skal spille sammen med de meget forskellige systemkrav, som er i de forskellige lande. Systemet sættes op på kontoret i Danmark, hvorfra det skal integreres med NTG´s transportsystemer og andre relevante afdelinger. Typisk er der et lokalt Navision hus, som hjælper med selve opsætningen i det pågældende land. Du sikrer en god implementering og træning af det lokale personale i økonomiafdelingen. I den forbindelse vil du have enkelte overnatninger ude, idet du får en central funktion i såvel rollen som NAV-Specialist, som tovholder på projektet og som underviser. Du skal regne med, at stillingen indeholder ca. 20-25 overnatninger p.a.

Navision systemet supporteres fra Danmark, hvor du i tæt samarbejde med tre kollegaer får ansvaret for, at Navision bare fungerer i de i dag mere end 30 lande og på sigt i endnu flere lande. Meget foregår via Skype, men indimellem er der også problematikker, som kræver din tilstedeværelse.

Du får en spændende stilling, hvor du får god mulighed for at være med til at opbygge NAV-supportfunktionen og være med til at præge dens videre udvikling.

Du tilbydes:
Du tilbydes en meget alsidig stilling i en international virksomhed i kæmpe vækst.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning.

Egenskaber:
Du er en fleksibel og omstillingsparat person, som trives med at have mange bolde i luften på én gang.

Du er omhyggeligt anlagt, arbejder struktureret og har styr på dine ting.

En selvstændigt arbejdende person, der samtidig er en god teamplayer, vil passe godt til stillingen.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har supportet NAV og/eller, så har du min. 5 års erfaring indenfor finans i en stilling, hvor du også har arbejdet indgående med NAV. Controllererfaring kan være en stor fordel.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er en erfaren NAV bruger og gerne specialist.

Virksomhedsbeskrivelse:
Nordic Transport Group (NTG)er en ung og succesfuld transportkoncern, der tilbyder skræddersyede transport- og logistikløsninger fra egne kontorer i 31 lande, og via agenter i resten af verden. Virksomheden startede i 2011 og omfatter i dag flere end 80 danske og udenlandske selskaber med mere end 1.400 medarbejdere og antallet er stadigt stigende i takt med den accelererende ekspansion, som virksomheden befinder sig i. Du kan evt. læse mere om NTG på www.ntg.dk

Arbejdssted:
Hvidovre

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

NAV-specialist/92419

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.