CONTROLLER/REGNSKABSCHEF (besat)

Du har en bred viden inden for økonomi og regnskab og er stærk til økonomisk rapportering og business controlling

Stillingsbeskrivelse:
Med reference til virksomhedens CFO får du en meget alsidig stilling, hvor du blive involveret i både forretningsprocesser og kommercielle aktiviteter. Du bliver en del af et lille team på i alt 6 personer, som arbejder med økonomi på tværs af forretningsenhederne i Danmark og Norge.

I det daglige bliver du en central støtte til ledelsen og til serviceafdelingerne i Danmark og Norge.

Du kommer til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver. De primære opgaver vil være følgende:

Deltagelse i månedsrapportering herunder at kommentere på forretningsudviklingen.

Kunde og lønsomhedsanalyser på service og maskiner.

Deltagelse i udarbejdelse af forecast, budget og budgetopfølgning og budgetter.

Udvikling af afstemnings- og rapporteringsmodeller.

Udarbejdelse af årsregnskab og dialog med revisionen.

Transfer Price dokumentation

Indrapportering og generel kommunikation med myndigheder, forsikringsselskaber m.v.

Du vil blive sat grundigt ind i stillingen, men det forventes, at du relativt hurtigt kan være en daglig støtte for dine kollegaer, ligesom du er i stand til at dykke ned i tallene og analysere data og forstå og beskrive sammenhænge.

CFO´en ønsker at uddelegere flest muligt opgaver, så du vil få mere og mere ansvar i takt med, at du kommer ind i jobbet.

Der kan forekomme enkelte rejser med overnatninger (8-10 pa.) i forbindelse med dine besøg på kontoret i Norge.

Du tilbydes:
Du får en spændende og afvekslende hverdag i en nordisk virksomhed, der udvikler sig hastigt. Du bliver en del af et åbent, tværfagligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på lysten til at performe og skabe resultater. Du får mulighed for at arbejde med frihed under ansvar i en virksomhed med en uformel omgangstone, hvor du får mulighed for at være med til at sætte dit præg på både din egen stilling og virksomheden generelt.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du besidder en solid forretningsforståelse, og du evner at gennemskue komplekse problemstillinger inden for controlling. Du er serviceminded i din tilgang til samarbejdet, men er hertil ikke bange for at udfordre status quo.

Samtidig er du en struktureret, omhyggelig og ansvarsbevidst person, der kan arbejde selvstændigt, og som er i besiddelse af et godt drive. Det forventes således, at du er meget proaktiv og selvigangsættende, og i stand til selv at identificere områder, som kan analyseres, forbedres eller ændres.

Du er både resultatorienteret, analytisk og i stand til at tage selvstændige beslutninger. Du forstår at arbejde med frihed under ansvar og er god til selv at planlægge dit arbejde og styre din tid.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling i en international virksomhed, hvor du har beskæftiget dig med controlling og haft ansvaret for andre opgaver inden for økonomi og regnskab.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som revisor, HD(R), cand.merc. eller andet relevant.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale, og kan forstå norsk. Du har en god forståelse for IT herunder diverse økonomi- og rapporteringssystemer. Du er en Excel-kunstner og mestrer at omsætte store mængder data til overskuelig rapportering og analyser.

Da virksomheden arbejder i SAP og CubeWare er det naturligvis en fordel, hvis du har erfaring hermed.Virksomhedsbeskrivelse:
WashTec er den førende udbyder af innovative løsninger på bilvask over hele verden. Over 1.800 medarbejdere i mere end 80 lande sætter nye internationale standarder for hele branchen med produkter, processer og løsninger, der giver både operatører og kunder gode oplevelser og perfekte resultater.

Globalt driver WashTec omkring 40.000 bilvaskeanlæg, hvor der dagligt vaskes over 2 mio. køretøjer. WashTec har desuden en række datterselskaber på Europas vigtigste markeder samt i USA, Kina, Australien og Tjekkiet. Hertil kommer en lang række selvstændige distributionspartnere. Tilsammen råder virksomheden over 900 serviceteknikere i over 80 lande. Dermed tilbyder WashTec branchens bredeste og mest velorganisererede servicenetværk. Man har et indgående kendskab til de lokale markeder og deres specifikke behov, og virksomheden udvikler konstant løsninger tilpasset de lokale behov.

I Danmark har virksomheden ca. 45 medarbejdere, hvoraf de ca. 20 arbejder på kontoret i Hedehusene. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Hedehusene

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Controller/Regnskabschef/91423

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.