TEAMLEDER

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Med solidt kendskab til den private lejelovgivning

Stillingsbeskrivelse:
Er du en dedikeret leder, der brænder for at inspirere og motivere dine medarbejdere, og har du et indgående kendskab til den private lejelovgivning, så har vi lige den rette stilling til dig.

Med reference til forretningsføreren, får du en alsidig hverdag med mange bolde i luften. Du er både den spillende træner, der gerne går forrest og viser vejen, og samtidig er du afdelingens ansigt udadtil, der tager dialogen med diverse interessenter både internt og eksternt.

Internt fungerer du som bindeleddet mellem boliggruppen og de øvrige afdelinger. Du er derfor i løbende dialog med dine kollegaer fra teknisk afdeling, sekretariatet og økonomiafdelingen.

Eksternt kommer du til at kommunikere med mange forskellige mennesker - lige fra bestyrelsesmedlemmer og advokater til beboerne og ejendomsmestre på ejendommene.

Du får ansvaret for at lede og fordele arbejdet for fem erfarne boligadministratorer. Gruppen er højt specialiseret og vant til at arbejde meget selvstændigt. Din opgave bliver at skabe fundamentet for den gode teamånd i gruppen samt sikre det høje kvalitetsniveau.

I forbindelse med de juridisk tungere sager, arbejder du tæt samme med selskabets advokat.

Som aktiv deltager i det daglige arbejde tager du dig bl.a. af henvendelser fra lejere og bestyrelser, udarbejdelse af varslinger, behandling af klagesager, forberede nævn- og inkassosager m.v.

Da du bliver en del af en organisation med højt til loftet og korte beslutningsprocesser, vil du få god mulighed for at gøre en forskel og præge din egen hverdag.

Du tilbydes:
Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på samarbejde og høj faglighed. Der er højt til loftet og let til smil. Holdningen på arbejdspladsen giver plads til socialt samvær på tværs af faggrupper.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning, kantineordning, massageordning m.v.

Egenskaber:
Du er en dygtig leder, der er positiv og entusiastisk men også robust og i stand til at skære igennem. Du praktiserer synlig ledelse og forstår både at motivere, engagere og inspirere dine medarbejdere. Det er naturligt for dig, at fungere som sparringspartner i det daglige og være medvirkende til at skabe godt arbejdsmiljø både socialt og fagligt.

Du er god til at kommunikere både i skrift og tale med mange forskellige typer mennesker.

Du er en omhyggelig og systematisk person, der sætter en ære i at levere god service på et fagligt højt niveau.

Erhvervserfaring:
Du forventes at have et solidt kendskab til både ledelse, den private lejelovgivning og administration af private udlejningsejendomme. Du er god til at agere i et politisk miljø, hvor interessenterne spænder vidt, og hvor beslutningstagerne er mangfoldige.

Uddannelser:
Vi er åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige indgangsvinkler.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
PrivatBo blev stiftet i 1993 og er ejet af 11 boligfonde, der tilsammen ejer ca. 5000 lejemål. Selskabet varetager både administration af fondene og alt der vedrører ejendommene.

De ansatte er fagligt velfunderede og engagerede, og man tilrettelægger langt hen ad vejen sin hverdag selv. Omgangstonen er uhøjtidelig og positiv med god plads til humor, og god mulighed for deltagelse i personalearrangementer


Arbejdssted:
Frederiksberg

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Teamleder/87518

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.