SOFTWARE UDVIKLER - Internet of Things (IoT) (besat)

Du får mulighed for at blive en del af et team af mennesker på en mission for at skabe noget disruptivt

Stillingsbeskrivelse:
Du vil blive del af et unikt team af dedikerede og kreative udviklingsingeniører, der arbejder med UbiqiSenses Internet of Things (IoT) og sensorløsninger til intelligente bygninger.

UbiqiSenses IoT leverer udførlige data til skyen om, hvad der foregår i en bygning, ikke mindst om hvor mange, hvornår, hvor osv. Brugen af sensordata er uendelig, og i dag er virksomheden i spil hos mange forskellige kunder, der efterspørger en special tilpasset løsning.

Det forventes, at du i løbet af kort tid, bliver en af de bedste inden for udvikling i Python.

Dine hovedopgaver vil være:

- Systemintegration med både interne og eksterne systemer.
- Visualisering af værdien af data ved at benytte alle værktøjerne i udviklerens værktøjskasse.
- Du skal løbende optimere koder for at sikre bedre læsbarhed, vedligeholdelse og testbarhed.
- Du skal skrive test og lave dokumentationen.
- Du vil stå for et projekt fra start til slut og stå for flere projekter på samme tid.

Du tilbydes:
UbiqiSense holder til i den attraktive Blox bygning ved havnefronten i København, og du vil være omgivet af et team af mennesker på en mission for at skabe noget disruptivt.

I dette job får du mulighed for at påvirke den fremtidige udvikling både med hensyn til din egen arbejdsdag, men også virksomhedens succes.

Løn:
Du får en løn, der matcher dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er en kreativ og visionær afslutter af natur og i stand til at arbejde selvstændigt. Du er ikke bange for at afprøve nye værktøjer og ideer. At præsentere data på en intuitiv og forståelig måde falder dig naturligt. Du er analytisk og en dygtig specialist, der trives når du arbejder med komplicerede problemstillinger.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring med programmering i C++, Python og i udvikling i et linux-miljø og har et solidt fundament i matematik og ved, hvordan du bruger denne færdighed i praksis.

Du har brugt AWS-tjenester (S3, SNS, SQS, lambda, SageMaker, EC2 osv.) og har et godt kendskab til datastrukturer og algoritmer.

Du ved, hvordan du bygger og kører Docker-billeder/containere.

Uddannelser:
Universitetsgrad eller en Ph.D i computer videnskab, computer ingeniør, matematik, statistik eller andre relaterede områder.

Sprogkunder / EDB:
Du skal være flydende i engelsk.

Du er en erfaren bruger af Python, og det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med C ++ og ved, hvordan man opbygger og kører Docker billeder / containers.

Virksomhedsbeskrivelse:
UbiqiSense er en hurtigt voksende virksomhed, der med sin Internet of Things (IoT) løsning til smarte bygninger, er godt i gang med at revolutionære markedet for IoT-sensorer med deres unikke sensorløsninger.

Virksomheden har allerede betydelig traction i Facility Management branchen med deres højteknologiske sensorløsninger og har kunder over det meste af Europa.

Løsningen bruges til at skabe større indsigt i og forståelse for menneskers brug af bygninger. Sensorløsningerne har allerede nu markeret sig som en banebrydende løsning til at gøre fremtidens bygninger intelligente og energi-effektive.

Virksomheden blev etableret i 2016 og tæller i dag 8 dedikerede medarbejdere, der ser sig selv som nogle af de bedste inden for smart bygningsintelligens.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.UbiqiSense.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Arbejdssted:
København

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Software udvikler/82721

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.