SERVICETEKNIKER

Søges til service og vedligehold af pakkemaskiner hos virksomheder beliggende i Norden og Baltikum indenfor drikkevareindustrien

Stillingsbeskrivelse:
Du får en meget lærerig stilling, hvor du både kommer til at rejse meget og lære meget omkring tekniske problemløsninger.
Som Service Tekniker på pakkemaskiner hos KHS Nordic bliver du en del af et meget dedikeret og motiveret team af teknikere, der er gode til både at løfte i flok og arbejde meget selvstændigt. Du refererer til KHS Nordic’s After Sales & Service Manager.
Du starter med at få en grundig produkttræning, inden du får ansvaret for egne serviceopgaver. Inden for det første år kan du forvente at komme på et uddannelsesophold i Tyskland, og du starter med at arbejde tæt sammen med dine kolleger på opgaverne ude hos kunderne, indtil du føler dig klar til at få ansvaret for dine egne serviceopgaver.

Du kommer til at arbejde med servicering, opstilling og fejlfinding på maskinerne og får derfor god mulighed for at arbejde med mange forskellige tekniske problemstillinger, som både kan være mekaniske og inden for elektronik og el-teknik. Samtidig får du god mulighed for at prøve kræfter med programmering (Siemens).

Stillingen indebærer, at du er på farten op mod 200 rejsedage om året.. De mange rejsedage ligger overvejende i årets første op sidste fire måneder, som er højsæson for planlagt service, hvor du skal være indstillet på, at tage afsted op til 4 uger ad gangen. Sommerperioden vil være mere stille og med kortere rejser.

Du tilbydes:
Du kommer til at indgå i et team af meget engagerede kolleger, der gerne hjælper hinanden og har en direkte og humoristisk omgangstone.
Du får en meget selvstændig stilling i en velrenommeret virksomhed, hvor du vil få god mulighed for at arbejde med teknik på et højt niveau.

Løn:
Du får en fast grundløn, der modsvarer dine kvalifikationer, diæter m.v. i en stilling, hvor du pga. de mange rejsedage, får mulighed for at tjene en høj løn.

Egenskaber:
Du er en meget kvalitetsbevidst og struktureret person.. Du er tålmodig og sætter en ære i at fejlfinde på komplicerede pakkemaskiner og løse de tekniske problemer med fokus på at skabe høj kundetilfredshed og loyalitet
Du arbejder selvstændigt og er selvmotiverende. Samtidig er du en god ”team player”. Du er en udadvendt og fleksibel person, der går meget op i sit arbejde, og finder glæde og tilfredshed i stillingen med de mange udedage, afvekslende kunder og opgaver, samt den store selvstændighed der kræves.

Erhvervserfaring:
Du er enten nyuddannet eller har et eller flere års praktisk erfaring som tekniker eller servicetekniker, gerne med direkte kundekontakt.

Uddannelser:
Der er mange forskellige indgangsvinkler til stillingen rent uddannelsesmæssigt. Du kan være maskinmester, automekaniker, industrielektriker, automatiktekniker, flymekaniker eller andet relevant. Det vigtigste er, at du syntes, det er spændende at arbejde bredt med teknik.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og kan begå dig på de nordiske sprog. Taler du tysk, vil det være en fordel. Du er opvokset med IT, og har givetvis også fundet det interessant at lære at programmere, hvis du har haft muligheden for det.

Virksomhedsbeskrivelse:
KHS Nordic er et datterselskab af den internationale koncern KHS GmbH, som globalt set er en af de førende virksomheder inden for "Filling and Packaging" – tappe- og pakkeanlæg til bryggeri- og drikkevareindustrien.
KHS Nordic opererer med salg af nye maskiner samt ”After Sales & Service”, hvor kvalitet og innovation med kunden i fokus er nøgleord i KHS´s måde at drive forretning på.

Arbejdssted:
Norden og Baltikum

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Servicetekniker/71019

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.