INTERN SÆLGER/SALGSSUPPORTER

Stillingsbeskrivelse:
Ønsker du at blive en del af en dynamisk og stærk virksomhedskultur, hvor der er fokus på, at kunder og kollegaer selvfølgelig skal serviceres på et højt niveau, men at der også skal være tid til faglig udvikling i et dynamisk og engageret arbejdsmiljø, så er denne stilling hos Wika lige den rette for dig.

Du kommer til at skulle sælge, nogle af markedets bedste produkter inden for instrumentering til at regulere tryk, temperaturer, niveau og flow i industrielle maskiner.

Der vil være god mulighed for både personlig og faglig udvikling i stillingen. Du starter derfor op med et introforløb, hvor du bliver sidemandsoplært af en af dine gode kollegaer, der altid er klar til at hjælpe.

Da du fungerer som et vigtigt bindeled mellem forretningen og kunderne, er det super vigtigt, at du ved, hvad du taler om i din dialog med industrikunder. Der stilles store forventninger til både den tekniske sparring og et højt serviceniveau med stort kundefokus.

Du kommer både til at tale med mange typer mennesker og jonglere med mange forskellige bolde. Din dag bliver derfor meget alsidig og med stor kontaktflade både internt og eksternt.

Du supporterer dine eksterne kollegaer i marken og er i dialog med fabrikkerne i udlandet og leverandører, når du skal indhente information om eller bestille produkter. På kundesiden taler du med alt lige fra tekniske konsulenter til direktører.

Du behandler ordre og forespørgsler, udarbejder og følger op på tilbud, og når Covid-19 krisen er overstået, vil der også være god mulighed for at tage med de eksterne sælgere på kundebesøg samt komme på besøg på fabrikken i Tyskland.

Du tilbydes:
Et spændende og alsidigt job i en international virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Hvor der er fokus på en social kultur, hvor man gerne vil hinanden og har det sjovt sammen. Der holdes sommerfest, julefrokost og andre sociale arrangementer.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Egenskaber:
Du er typen der trives i en selvstændig stilling, hvor du kan bruge din tekniske indsigt til at hjælpe kunder og kollegaer. Samtidig fungerer du godt i en mindre afdeling, hvor samarbejdet er alfa og omega.

Det forventes, at du er en positiv, engageret og åben person, der samtidig er meget systematisk, struktureret og serviceminded.

På grund af din dialog med kunderne og dit tætte samarbejde med sælgere og fabrikker, er det vigtigt, at du er meget serviceorienteret, ansvarsbevidst og i stand til at have mange bolde i luften på én gang.

Du er selvstændigt arbejdende, men forstår samtidig vigtigheden af et godt teamwork.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har siddet i en teknisk virksomhed og serviceret tekniske kunder og supportet eksterne konsulenter.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelse, men er den teknisk, er det naturligvis en fordel.

Sprogkunder / EDB:
Du er god til dansk og engelsk og kan du begå dig på de skandinaviske sprog samt tysk, er det en fordel.

Det forventes, at du er en rutineret bruger af MS Office pakken. Har du erfaring med Axapta eller andre ERP-systemer, vil det være en stor fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
Wika er verdens førende producent af måleinstrumenter, der kan registrere og regulere tryk, temperaturer og flow i industrielle Maskiner. Målene er af højeste kvalitet, og det skaber sikkerhed og præcision for kundernes arbejdsprocesser.

Wika er et internationalt selskab hjemmehørende Klingenberg am Main i Tyskland med produktion, datterselskaber og repræsentationer i 100 lande. Wika leverer hvert år 50 millioner kvalitetsmåleinstrumenter og på verdensplan er ca. 600 mio. i brug.

Wika er med sine ca. 10.000 højt kvalificerede medarbejdere en af verdens absolut førende producenter at instrumenter til måling af tryk, temperatur, niveau, flow samt kalibreringsudstyr.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Birkerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Intern Sælger/salgssupporter/67920

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.