APPLIKATIONSINGENIØR/TEKNISK KOORDINATOR

Du får en alsidig stilling med tre overordnede fokusområder, som er hhv. dimensionering af Hydrauliske systemer, teknisk support og sparring med kunder samt koordinering af løsningerne

Stillingsbeskrivelse:
Du får en central funktion, hvor du bliver involveret i hele processen, fra opgaven bliver defineret i samarbejdet med salgsafdelingen, til den indkøres i produktionen med godkendt FAT.

Du kommer til at arbejde med dimensionering og kalkulering af power stations (pumpeløsninger) og andre hydraulikløsninger. Løsningerne skal dimensioneres og leveres til virksomhedens kunder, som er blandt de største virksomheder i Danmark. Ca. halvdelen af tiden bruger du på dimensionering, og den anden del af jobbet består i projektstyring og teknisk sparring med kunden.

Du tager dialogen på telefon eller kører ud til kunderne og taler med dem om løsninger og muligheder. Det forventes i den sammenhæng, at du er god til at spotte nye forretningsmuligheder, som du samarbejder med virksomhedens Account Managers om.

Det vil være dig, der driver processen med at finde den optimale tekniske løsning til kunderne. Du sikrer at alt relevant dokumentationsmateriale er indsamlet, og at projektforløbet kører optimalt, fra identifikationen af den rette løsning til FAT..

Du kan altid trække på Parkers produktspecialister, når du sidder med de mere komplicerede løsninger, ligesom der vil være mulighed for sparring med både din leder og øvrige kollegaer i organisationen.

Du bliver en del af et nyt hold med en erfaren leder, som startede i virksomheden for nogle måneder siden og en ung kollega. Med din erfarenhed vil du som mentor tage godt imod nye kollegaer samt sikre at ingeniør praktikanter får et udbytterigt forløb. Du vil derfor få mulighed for at sætte dit præg både på måden, der arbejdes på og på dine egne arbejdsopgaver.

Stillingen kan indeholde nogen rejseaktivitet med op til ca. 20 overnatninger pr. år.

Du tilbydes:
Ansættelse i en virksomhed, som har et veletableret brand internationalt, og som er kendt for deres gode produkter. Mulighed for at blive en del af et helt nyt team, hvorfor du vil få god mulighed for at præge dit eget job og afdelingens retning. Du vil derfor både få gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Løn:
Du får en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Vi søger en proaktiv person, som er i stand til både at arbejde selvstændigt og som del af et nordisk team. Du har en interesse for projektledelse, er analytisk og målorienteret. Du er god til at se muligheder, og er serviceminded og forretningsorienteret.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring inden for dimensionering og kalkulering af hydraulik komponenter og løsninger fra lignende stilling, hvor du har skullet dimensionere løsninger med pumper og motorer, kølere, ventiler, tanke samt lavet tryktabsberegninger for rør og slanger. Du kan også have erfaring med automation og mecatronik. Du har et godt kendskab til maskindirektivet og CE godkendelser.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller andet relevant.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i engelsk og dansk i skrift og tale. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Inventor.

Virksomhedsbeskrivelse:
Parker Hannifin er en Fortune 250 global leder inden for ”Motion & Control” teknologier. I 100 år har virksomheden været med til at skabe sine kunders succes på en bred vifte af forskelligartede industrielle markeder samt inden for luftfart. Lær mere om Parker Hannifin på www.parker.com. Og se videoen ”This is Parker” her: https://youtu.be/1SxzwTM2DM8

Arbejdssted:
Ballerup

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

APPLIKATIONSINGENIØR/TEKNISK KOORDINATOR/64918

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.