PRODUKTIONSLEDER med ansvaret for 25 medarbejdere tilknyttet produktion, PTA og lager - Besat

Vi søger en dygtig leder med gennemslagkraft

Stillingsbeskrivelse:
Du får god mulighed for at være med til at gøre en forskel i den spændende rejse, virksomheden er på, hvor man arbejder med Continuous Improvements og LEAN, og hvor blandt andet produktionen skal strømlines endnu mere end den er i dag.

Med reference til Fabrikschefen får du ansvaret for at lede og fordele arbejdet i produktionen, der i dag består af ca. 20 faglærte/ufaglærte medarbejdere beskæftiget inden for test og montage, PTA, lager samt en planlægger.

Du er en People Manager, der har erfaring med og trives med at lede mennesker både gennem andre og direkte. Du forventes være den nærværende og inkluderende leder, der forstår at motivere og engagere en skare af dygtige medarbejdere af forskellig nationalitet.

Der er sket meget i produktionen de sidste par år. Der er indført produktionsgrupper, tavlemøder og krydstræning for medarbejderne, som forventes videreført.

Et nyt planlægningssystem (Rob-EX) er ved at blive implementeret og skal ibrugtages, og der er kommet mere fokus på tidsregistrering og kvalitetsstyring.

Størstedelen af din tid kommer derfor til at gå med ledelse, og da virksomheden er inde i en spændende udvikling, hvor der arbejdes med LEAN, automatisering og produktionsforbedrende tiltag, vil den løbende optimering af processer og procedurer være et fokusområde, som du i høj grad vil blive involveret i.

Du får opstillet nogle overordnede rammer, som du arbejder indenfor. Da du selv kommer til at stå for en del af analysearbejdet i forbindelse med bl.a. kapacitetsberegninger, belastningsanalyser og planer for ressourceallokering, forventes det, at du er dygtig til Excel.

Stillingen er nyoprettet og fordrer i høj grad, at du er i stand til at arbejde på tværs af afdelingerne. Du kommer til at sidde sammen med produktionsplanlæggeren og den kvalitetsansvarlige, som du kommer til at arbejde tæt sammen med, ligesom du vil få en bred kontaktflade til den øvrige organisation.

Du tilbydes:
Et alsidigt og udfordrende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder samt entusiastiske kolleger og internationale kontakter.

Løn:
Du tilbydes en godt fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Egenskaber:
Du er en dynamisk og selvkørende person, som er en dygtig leder med et godt overblik og ikke er bange for at tage et ansvar. Du har gode analytiske/logiske evner og er samtidig også meget praktisk anlagt. En udadvendt person med både gennemslagskraft og gode samarbejdsevner vil opnå de bedste resultater i stillingen.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring med ledelse af en produktion og det vil være en meget stor fordel, hvis din erfaring stammer fra en elektronikvirksomhed.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkunder / EDB:
Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT. Har du arbejdet med produktionsplanlægningssystemet Rob-ex er det en fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
MJK er en ledende producent af styringer, niveaumålere og flowmålere samt analyseinstrumenter til renseanlæg, vandværker og industrier verden over. Siden grundlæggelsen i 1977 har MJK vokset sig til at være en solid partner i Europa, Asien og Nordamerika.

MJK blev i 2012 en del af Xylem koncernen, som har et omfattende distributionsnet verden over og tilbyder et stort udvalg af produkter og ydelser inden for vand. I dag udvikler, producerer, markedsfører og sælger virksomheden deres udstyr til over 150 lande fra deres domicil nord for København.

Virksomheden har givet sig selv det løfte, at man vil benytte al knowhow, teknologi, energi og tid til at sikre, at vand behandles så effektivt som muligt. Deres mål er at skabe en fremtid uden global vandmangel. Det er et ambitiøst mål, der kræver, at MJK benytter sig af deres innovative teknologier og indsigt. Styret af en professionel stolthed brænder man for at levere produkter af høj kvalitet.

MJK ønsker til enhver tid at være kunders og medarbejderes foretrukne valg ved at forblive innovative, troværdige og fleksible. Virksomheden er en imødekommende og åben arbejdsplads med en flad organisationsstruktur og en ”åben-dør” mentalitet, hvor man flittigt deler viden med hinanden. Kvalitetsprodukter og store resultater skabes ved, at alle tager del i processen – fra produktion og udvikling til salg og support.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Birkerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Produktionsleder/61720

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.