NORDISK LANDECHEF

Du får ledelsesansvaret for teamet i Danmark og ansvaret for salg og service af tapperi- og pakkeanlæg til kunder i de nordiske lande inklusiv Baltikum

Stillingsbeskrivelse:
Efter en indkøringsperiode hvor du bliver introduceret til virksomheden i Danmark samt moderselskabet og fabrikkerne i Tyskland, får du overdraget ansvaret for den danske organisation med kontor i Albertslund.

Selskabet er i dag en velfungerende salgs- og serviceorganisation, der sælger og servicerer tappe- og pakkeanlæg i de Nordiske lande herunder også Baltikum.

Du refererer til en tysk regionschef, som giver dig store frihedsgrader til selv at planlægge og prioritere, hvordan du når de opstillede mål både via egen indsats og gennem tæt samspil med de 15 medarbejderne, der er tilknyttet det danske selskab.

Du får ansvaret for salg & service, økonomi og ledelse, ligesom du bliver ansvarlig for vækst af virksomheden, herunder videreudvikling og implementering af service- og salgsstrategier for de 10 lande, som KHS Nordic dækker.

I det daglige fungerer du som sparringspartner for servicechefen og regnskabschefen samtidig med, at du er den spillende træner, der gerne selv går forrest for de to salgsingeniører. Du bidrager således aktivt til at øge kundeporteføljen både direkte via egne initiativer og indirekte gennem din motivering af teamet.

Virksomheden har gode kunderelationer på de forskellige markeder. Der vil derfor være en del eksisterende kunder, hvor du aktivt medvirker til at udbygge relationerne yderligere samtidig med, at du er proaktiv og initiativtagende, når det gælder opdyrkning og bearbejdelse af nye potentielle kunder.

Når en maskine eller et anlæg sælges, er der god mulighed for at trække på teknisk support fra kolleger i Tyskland. Hver af de 5 fabrikker i Tyskland har et kompetencecenter indenfor de respektive maskintyper herunder fylde-etiketterings- og pakkemaskiner, palleteringsanlæg, transportsystemer samt PET flaskeproduktion med mere.

KHS tilbyder markedet en "One-stop-shop" fra fyldning og frem til den færdige produktpalle klar til forsendelse. Du møder andre landechefer flere gange om året, hvor der er mulighed for sparring og vidensdeling.

Der påregnes ca. 60 overnatninger pa.

Du tilbydes:
En interessant mulighed for at komme ind og sætte dit eget præg på denne stilling, hvor der er store frihedsgrader til selv at være med til at få skabt succes i de 10 lande, som du får ansvaret for.

Løn:
Du får en lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er en dynamisk, udadvendt og salgsorienteret person, der både er visionær, selvmotiverende og dedikeret i dit arbejde. Du er en dygtig leder, der forstår at motivere og engagere teamet. Samtidig forventes det også, at du selv tager del i salget. Du er derfor både mål- og resultatsøgende og er derfor også i stand til at omsætte strategi til konkrete handlinger og resultater.

Du er visionær og udviklingsorienteret med et godt drive og en synlig motiverende og involverende lederstil.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling i en international virksomhed indenfor den tekniske branche. Du har bevist dit værd, og er derfor også i stand til at dokumentere gode resultater.

Har du erfaring med salg af maskiner og anlæg, er det naturligvis en fordel.

Uddannelser:
Vi er åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, men det vil klart være en fordel, hvis du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør, maskinmester eller lign.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker engelsk i skrift og tale og kan begå dig på skandinavisk. Derudover forventes det, at du har et godt kendskab til IT.


Virksomhedsbeskrivelse:
KHS Nordic er et datterselskab af den internationale koncern KHS GmbH, som globalt set er en af de førende virksomheder indenfor "Filling and Packaging" – tappe- og pakkeanlæg til bryggeri- og drikkevareindustrien. KHS Nordic opererer med salg af nye maskiner samt ”After Sales & Service”, hvor kvalitet og innovation med kunden i fokus, er nøgleord i KHS´ måde at drive forretning på.

Arbejdssted:
Danmark og Norden

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Nordisk landechef/576119

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.