SALGS- OG SERVICESUPPORTER

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Til alsidig stilling med mange forskellige bolde i luften på samme tid

Stillingsbeskrivelse:
Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor få god mulighed for at byde bredt ind og være med til at fastlægge hvilke opgaver, du tager dig af. Des flere opgaver, du kan kapere, des flere vil du få.

Udgangspunktet er, at ejerlederen og teknikerne i marken skal aflastes mest muligt, og når den regnskabsansvarlige er fraværende, vil du også blive oplært til at byde ind der til lettere opgaver. Du får derfor en alsidig stilling, hvor du kommer til at sidde med en bred vifte af opgaver.

Følgende skal nævnes som de vigtigste:

- Supportere dine kollegaer i marken, hvis der skal bestilles reservedele eller andet

- Hjælper til i forbindelse med tilbudsskrivning

- Tage imod ordrer og varetage ordrebehandlingen fra A-Z

- Besvare mails og servicere kunder, som ringer ind

- Er medvirkende til planlægning af teknikernes tid

- Fakturering

- Sørge for forsendelser

- Arkivering

- Korrekturlæsning

- Lettere oversættelsesopgaver og meget mere.

Du supporterer med andre ord dine kollegaer og kunderne efter bedste evne og vil få en grundig oplæring, så du samtidig kan være medvirkende til at udarbejde nogle arbejds- og procesbeskrivelser, som vil være til gavn for alle på sigt.

Da der er tale om en mindre virksomhed, skal du være indstillet på at byde ind, hvor behovet opstår og også kunne administrerer at sidde sammen med ganske få kollegaer.

Du tilbydes:
En alsidig stilling, hvor du kommer til at beskæftige dig med mange forskellige typer opgaver samt at blive en del af et stærkt team, der arbejder godt sammen.

Løn:
Du får en løn, der er svarende til dine kvalifikationer samt pensionsordning.

Egenskaber:
Du er en struktureret person, der har styr på dine ting, og du trives i en lille virksomhed, hvor det nogle gange kun vil være dig og den regnskabsansvarlige, som sidder på kontoret.
Du har teknisk flair og trives med at yde en professionel rådgivning og en høj service, og du går samtidigt ikke af vejen for at yde en ekstra indsats, såfremt der måtte være behov.

Du er selvmotiverende og arbejder selvstændigt, engageret og har gode samarbejdsevner. Du arbejder godt fra en telefon og har et overblik.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har siddet i en intern salgsfunktion og beskæftiget dig med mange forskellige typer opgaver. Det vil være en stor fordel, hvis du også kan læse en tegning.

Uddannelser:
Virksomheden er åben for din uddannelsesmæssige baggrund. Mulighederne kan være flere, men det vil dog klart være en fordel, hvis du har en teknisk baggrund og/eller uddannelse.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale, og har du kendskab til de skandinaviske sprog, er det bestemt en fordel. Derudover forventes det, at du er rutineret bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Tekst taget fra hjemmesiden:

FF Engineering er en danskejet velkonsolideret mindre virksomhed, der leverer og servicerer avanceret emballerings- og produktionsudstyr, hovedsageligt inden for farma-, fødevare- og kosmetikindustrien.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners
på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Lynge

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Salgs- og servicesupporter/56321

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.