CCO/SALGSANSVARLIG

Til fagligt og personligt udviklende job i Tech virksomhed med stort vækstpotentiale

Stillingsbeskrivelse:
Du får mulighed for at blive en del af en visionær virksomhed, som har udviklet en unik højteknologisk robotløsning, som er banebrydende indenfor sit felt. Løsningen består af en meget innovativ software- og sensorløsning, der formår at kombinere mobile robotter og robotarme, hvilket gør det muligt at automatisere opgaver på en helt ny måde. En løsning, som er mobil og i stand til at udføre bevægelser med stor præcision tillige med, at den er meget brugervenlig og ukompliceret for kunden at anvende.

Løsningen er klar til at blive kommercialiseret og lanceret på det danske marked og efterfølgende i udlandet. Det er så her, du kommer ind i billedet. Du forventes at blive en ligeså dedikeret men samtidig også salgsorienteret person, som har lyst til at "tage arbejdshandskerne på" og være primus motor for at få salget startet op, først i Danmark og efterfølgende internationalt.

Du bliver en del af et dedikeret team, hvoraf den ene stifter og udviklerne udgør den tekniske ekspertise og det "kreative element" i virksomheden. Derudover er der 4 ingeniørstuderende tilknyttet teamet. Da gruppen af ansatte og studerende i dag udelukkende er tekniske, vil du ikke starte med at få lederansvar. Ledelsesdelen kommer i takt med at virksomheden vokser. Din funktion bliver i første omgang at være den udadvendte og meget opsøgende ressource, der tegner virksomheden udadtil og har fokus på forretningsudvikling, salg & markedsføring.

Du får ansvaret for at kickstarte salget og få opbygget den kundeportefølje og distributionskanal, der skal være medvirkende til at sikre virksomhedens succes i fremtiden. Og du får travlt, for allerede i 2020 forventes du at have opbygget et solidt kundegrundlag på det danske marked og et veletableret forhandlernetværk i udlandet. Du skal derfor forvente, at der på sigt vil være ca. 30-40 rejsedage er år i jobbet.

Du starter med at opsøge producerende virksomheder i Danmark med henblik på at få de første prototyper ud at arbejde hos potentielle kundeemner. Målgruppen er i første omgang producerende virksomheder, men i løbet af 1-2 år vil der også være udviklet lignende løsninger, som kan anvendes overfor en bredere målgruppe.

Hvem er ellers med? Foruden de meget dedikerede stiftere har virksomheden også en professionel bestyrelse, bestående af medlemmer med mange års erfaring indenfor opstart af teknologivirksomheder, ligesom der er tilknyttede et advisory board med stort branchekendskab. Det er alle erfarne og meget kompetente ressourcer med stor viden indenfor området og med stor tiltro til virksomhedens lyse fremtid.

Du tilbydes:
Et spændende, udviklende og krævende job i en udviklingsvirksomhed med stort vækstpotentiale. Du får en god mulighed for at være med til at opbygge en virksomhed næsten fra starten af og kan derfor være med til at præge virksomhedens udvikling nu og på sigt.

Der vil derfor være gode personlige og faglige udviklingsmuligheder og mulighed for at få øget ansvarsområder i takt med, at virksomheden vokser.

Da stillingen er nyoprettet, har du god mulighed for selv at sætte dit præg på stillingen og virksomhedens udvikling.

Løn:
Du får en fornuftig løn til at starte med, men da der er tale om en udviklingsvirksomhed i sin spæde start, skal du være indstillet på at sætte tæring efter næring og først forvente den helt store gevinst, når virksomheden får succes.

Du indgår derfor også i virksomhedens warrants-program, hvori du vil få del af den fælles succes.

Egenskaber:
Vi søger en person, der er udadvendt, dynamisk, initiativtagende, visionær og derfor i stand til at motivere sig selv.

Du er målsøgende og god til både at vedligeholde eksisterende kunderelationer samtidig med, at du er god til hele tiden at opdyrke nye muligheder.

Du arbejder systematisk og har styr på dine ting. Derudover vil det også være en stor fordel, hvis du samtidig er administrativt orienteret.

Erhvervserfaring:
Du har givetvis erfaring fra en meget salgsorienteret stilling fra en teknisk virksomhed, hvor du har solgt produkter og/eller løsninger indenfor automation eller beslægtede områder både nationalt og internationalt.

Du har givetvis god erfaring med salg til producerende virksomheder og med opbygningen af nye markeder.

Uddannelser:
Der forventes, at du har en relevant teoretisk baggrund, der meget gerne må være teknisk med en kommerciel overbygning.

Sprogkunder / EDB:
Det forventes, at du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale, og at du er en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Enabled Robotics er en start up virksomhed med rødder i Odenses succesfulde robotmiljø. Virksomheden blev stiftet i 2016 og har indtil i dag haft fokus på produktudvikling samt sikring af den nødvendige finansiering til den fremtidige rejse.

Der skal nu fokuseres mere på kommercialisering af løsningerne. Foruden de meget dedikerede stiftere har virksomheden også en professionel bestyrelse bestående af medlemmer med mange års erfaring indenfor opstart af teknologivirksomheder, ligesom der er tilknyttet et advisory bord med stort branchekendskab.

Det er alle erfarne og meget kompetente ressourcer med stor viden indenfor området og med stor tiltro til virksomhedens lyse fremtid.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Arbejdssted:
Odense

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

CCO/Salgsansvarlig/40619

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.