SOFTWAREUDVIKLER/SYSTEMARKITEKT

Der får ansvaret for softwarearkitekturen i spændende udviklingsprojekter inden for databaseopsætning, dataanalyse m.v.

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at indgå i Tooling R&D gruppen, som i dag består af 11 medarbejdere, hvoraf 2 af dine kommende kollegaer i forvejen beskæftiger sig med softwareudviklling. Automatiseringen er i sin spæde begyndelse i virksomheden, og du vil derfor - i samarbejde med gruppen - have stor indflydelse på, hvordan hele softwarestrukturen opbygges. Automatiseringen vil hovedsageligt være relateret til etablering af database til dataopsamling og derudover forbedringer af de højtteknologiske processer, HMI software etc.

Udover dit ansvar for selve softwarearkitekturen, som skal understøtte kommunikation mellem forskellige hardware, software og databaser i fremtiden, så kommer du også til at have ansvaret for databehandling og analyse af indsamlede data. Det vil i den forbindelse være en fordel, hvis du har et godt kendskab til brugen af machine learning.

Din visionære og kreative arbejdsform bevirker, at du er i stand til at analysere og identificere et softwaremæssig behov samtidig med, at du er i stand til at gennemskue komplicerede designs inden for software og databasestyring.

Kaleido Technology går i øjeblikket igennem en stor forandringsproces fra tidligere at have været en udviklingsvirksomhed alene, til nu at være en produktionsvirksomhed med sideløbende udvikling. Den omfattende forandring har afstedkommet et markant øget fokus på automatisering af produktionen og dets omgivelser. Det vil bl.a. understøtte et højere produktionsudbytte, lavere cyklustider og muligheden for forebyggende vedligehold.

Du tilbydes:
At blive en del af en virksomhed i rivende udvikling. Du får en meget udfordrende opgave, hvor du bliver en vigtig del af virksomhedens ambitiøse vækstplaner.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Stillingen kræver, at du er god til din kerneopgave – men også formår at samarbejde med resten af udviklingsafdelingen, samt produktionen for at sikre de rette og brugbare løsninger.

En struktureret person med gode analytiske evner, og en god portion vedholdenhed vil passe fint til stillingen. Udover det ønsker vi en person, der er selvkørende, resultatorienteret og besidder høj færdiggørelsesgrad.

Erhvervserfaring:
Du har minimum 5 års erfaring som softwareudvikler, systemarkitekt eller lignende og har kendskab til DevOps. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for machine learning.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, datalog, programmør eller lignende.

Sprogkunder / EDB:
Du behersker engelsk i skrift og tale og har god erfaring med programmering i Mat.Lab, og .Net.

Virksomhedsbeskrivelse:
Kaleido Technology ApS er et spændende produktions – og udviklingsselskab med et unikt personale bestående af dedikerede udviklingsingeniører og højt specialiserede medarbejdere til produktion af højpræcisions-støbeværktøjer. Kaleido Technology ApS er det kinesiske moderselskabs frontløbere og ekspertise center for udvikling af nye optiske fremstillingsteknologier og produkter. Kerneopgaverne omfatter udvikling og produktion af ultra-præcisionsforme til glasstøbning af mobilkameralinser. Virksomheden ligger nord for København i Farum og har i øjeblikket ca 90 medarbejdere og ønsker at udvide med nye talentfulde medarbejdere. Du vil arbejde i et innovativt miljø med højt kvalificerede kolleger. Samtidig får du et meget alsidigt og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder.

Arbejdssted:
Farum

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Softwareudvikler/systemarkitekt/38819

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.