OPERATØRER

Med god forståelse og interesse for geometri og matematik

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at indgå i et team på operatører, som arbejder i mindre produktionshold. Der er tale om rimelig rutinepræget arbejde, hvor du måler på udstyret, lader emnet køre i udstyret, hvorefter du måler igen. Der vil være noget, som skal måles og kompenseres på løbende, hvilket er en proces, som gentages løbende. Du kommer til at stå for opmåling, beregning og kompensering og efterfølgende genbearbejdning. Du er medvirkende til at opstille og indkøre nye maskiner og værktøjer og står for den løbende genbearbejdning af emnerne.

Hos nogle af kunderne er der tale om skifteholdsarbejde, vi mangler både operatører til dag- og nathold, der er indstillet på at arbejde 3 dage af 12 timer. På natholdet, mangler vi operatører, der starter søndag aften og arbejder til og med tirsdag nat, og nogle der er indstillet på at arbejde fra onsdag aften til lørdag morgen. Operatører til daghold arbejder også 3 dage af 12 timer bare på daghold.

Du tilbydes:
Der tilbydes et spændende job i en virksomhed, hvor professionalisme og kvalitet er i højsæde.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er en kvalitetsbevist person med god sans for detaljer, der således forstår at arbejde struktureret og systematisk. Du besidder et godt overblik og har en solid fornemmelse for geometri.

Erhvervserfaring:
Du har min nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med højteknologisk udstyr.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som finmekanikere, maskinteknikere, CNC-teknikere, værktøjsmager, laborant, industritekniker eller andet relevant.

Sprogkunder / EDB:
Du skal kunne læse og skrive dansk og være god til tal.

Virksomhedsbeskrivelse:
Kaleido Technology ApS er en spændende udviklingsvirksomhed, der er i rivende udvikling. Virksomheden består i dag af et team af dedikerede udviklingsingeniører, og et team af højt specialiserede medarbejdere til produktion af højpræcise støbeværktøjer, som er den afdeling, der skal udvides betydeligt. Virksomheden, som er kinesisk ejet, er det kinesiske moderselskabs frontløber og excellence-center i udvikling af nye optiske fremstillingsteknologier og produkter. Hovedopgaverne omfatter udvikling og fremstilling af ultrapræcise støbeforme til glasstøbning samt udvikling af udstyr og processer til små kameralinser til mobiltelefoner. Virksomheden er beliggende nord for København i Farum, og har i dag ca. 70 ansatte. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060

Arbejdssted:
Storkøbenhavn & Nordsjælland

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Operatør/27118

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.