ASSISTANT PRODUCTION MANAGER

- som kommer til at beskæftige sig med produktionsrapportering- og planlægning samt diverse indkøbs- og logistikopgaver

Stillingsbeskrivelse:
Du får en meget alsidig funktion, idet du dels assisterer produktionschefen i hans arbejde, og dels sikrer den løbende planlægning og optimering af produktions flowet i tæt samarbejde med den ansvarlige for produktionsplanlægning.

En af dine primære fokusområder vil være dataopsamling, analyse af det daglige produktions flow og rapportering til virksomhedens kunde/ejere i Kina.

På baggrund af dine iagttagelser tager du initiativ til produktionsforbedringer og optimering i tæt samarbejde med R&D samt operatørerne på udstyret. I den forbindelse er du også med til at sikre et kontinuerligt produktions flow, hvor både maskiner og Manpower bliver udnyttet optimalt.

Du står for forecast, indkøb og lagerstyring af forbrugsvarer og reservedele samt for den daglige opdatering af virksomhedens produktionsplanlægningssystem (SimPlanner). Da det vil være dig, der står for indkøb, kommer du også til at stå for forhandling af diverse indkøbsaftaler på forbrugsvarer og reservedele.

Da Virksomheden er i rivende udvikling, vil du være medvirkende til udbygningen af logistiksystemet, ligesom der vil være masser af projekter, som du får god mulighed for at byde ind på.

Du tilbydes:
Du får mulighed for at være en del af en spændende virksomhed i rivende udvikling, hvor du vil få mange muligheder for at sætte dit præg på din egen stilling.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du har teknisk flair, er analytisk og har et godt overblik. Du er fleksibel og omstillingsparat og indstillet på at byde ind med dine kompetencer, hvor du kan.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra producerende virksomhed, hvor du har været beskæftiget inden for produktionsoptimering og gerne inden for flere af de andre skitserede ansvarsområder.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller andet relevant.

Sprogkunder / EDB:
Du er god til engelsk og gerne dansk i skrift og tale og har erfaring med diverse IT systemer. Har du arbejdet med SimPlanner vil det være en fordel.

Virksomhedsbeskrivelse:
Kaleido Technology ApS er en spændende udviklingsvirksomhed, der er i rivende udvikling. Virksomheden består i dag af et team af dedikerede udviklingsingeniører og et team af højt specialiserede teknikere til produktion af højpræcise støbeværktøjer. Virksomheden er kinesisk ejet, og er det kinesiske moderselskabs frontløber og excellence-center i udvikling af nye optiske fremstillingsteknologier og produkter. Hovedopgaverne omfatter udvikling og fremstilling af ultrapræcise støbeforme til glasstøbning samt udvikling af udstyr og processer til små kameralinser til mobiltelefoner. Virksomheden er beliggende nord for København i Farum, og har i dag ca. 85 ansatte. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Arbejdssted:
Farum

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Assistant Production Manager/26318

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.