SALGSINGENIØR med håndværksmæssig baggrund

Vi søger en person med håndværksmæssig baggrund til salg og service - herunder at optimere driften af dampkedler, kølesystemer og fjernvarmeanlæg

Stillingsbeskrivelse:
Du arbejder meget selvstændigt i denne spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde både som salgs- og servicetekniker. Du får god mulighed for at være med til både at skabe succes for virksomheden og samtidig være med til på et højere plan at gøre en forskel for at skabe et renere og bedre miljø nu og i fremtiden.

Du repræsenterer en af de førende virksomheder indenfor industriel vandbehandling, der med sine unikke kemiske produkter til vandbehandling i industrien har stor succes indenfor sit felt. Ønsker du at blive en del af denne succes, der forventes at blive endnu større i fremtiden, er muligheden nu tilstede.

Som den ansvarlige for både salget og for leveringen af serviceydelser til bryggerier, kraftvarme- og fjernvarmeværker, frysehuse, foderfabrikker, vaskerier og store industrier beliggende Midt- og Nordjylland, har du hele det marked som din ”legeplads”.

Der vil være en portefølje af eksisterende kunder, som du starter med at servicere og udbygge relationerne til. Efterfølgende og sammenkoblet med din løbende uddannelse/træning, er det bare at komme der ud af, med massevis af kundebesøg i regionen. Dette både hos de eksisterende, men også de mange potentielle kundeemner.

Du arbejder med udgangspunkt fra din hjemmearbejdsplads, men forventes at være ude hos kunderne det meste af dagen, hvor du bruger tiden på at opsøge og opbygge gode relationer til kunderne.

Du forstår at skabe de gode kunderelationer bl.a. ved at videreformidle din store viden om produkterne både i forbindelse med salget, men også når du går ud og yder service på anlæggene.

Du tilbydes:
En selvstændig stilling, i en velkonsolideret og succesfuld virksomhed, hvor alle arbejder med frihed under ansvar.
Du planlægger selv din arbejdsdag og man forventer, at du selv planlægger og styrer din arbejdstid.
Grundig træning/uddannelse indenfor en spændende branche, hvor der i fremtiden kun bliver et større og større behov for din/vores viden og knowhow.

Løn:
Du vil få løn efter kvalifikationer samt pension, bil, sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er en målrettet og resultatsøgende person, der er god til at skabe, opbygge og vedligeholde gode kunderelationer.
Du har en systematisk tilgang til arbejdet, og mestrer både teknisk rådgivning og salg på en og samme tid.

For dig er det de gode resultater der tæller, og du er derfor både forretningsorienteret og en døråbner, der arbejder vedholdende og ihærdigt for at nå dine mål.
Derudover er du god til at tale med alle typer mennesker.

Erhvervserfaring:
Vi forventer, at du har erfaring med det industrielle B2B-marked, og at du har beskæftiget dig med teknisk rådgivning og salg af tekniske løsninger.

Uddannelser:
Du har en håndværksmæssig baggrund/erfaring, som elektriker, VVSer eller måske smed, da du forventes at kunne forstå og se sammenhænge på tekniske anlæg (pumper/rør/kedler/kølesystemer mv) og være hands-on.
Mulighederne er flere og du kan have oparbejdet din tekniske viden på anden vis.

Sprogkunder / EDB:
Du kan dansk i skrift og tale og du kan klare dig på engelsk. Det forventes, at du er vant til at arbejde med IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Kemi-tech ApS er en danskejet virksomhed, der arbejder målrettet og engageret indenfor området kemisk vandbehandling. Kemi-tech er specialister i kemisk vandbehandling og er en stabil samarbejdspartner med de rigtige priser på højteknologiske og miljøvenlige specialkemikalier. Virksomheden hjælper med at optimere driften af: dampkedler, kølesystemer og fjernvarmeanlæg, hvilket ofte resulterer i væsentlige besparelser.

Kemi-tech samarbejder med førende europæiske specialister på området indenfor udvikling af nye og endnu mere virksomme specialkemikalier og løsninger, vores produkter produceres efter størst mulig hensyntagen til vores miljø og energiressourcer. Kemi-tech stiller deres ekspertise til rådighed, så den mest optimale og energibesparende løsning kan findes. Forretningskonceptet er dermed fleksibelt, fair og absolut markedets mest økonomiske.

Arbejdssted:
Midt- og Nordjylland

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Salgsingeniør / 23119

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profil Partners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.